x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator PUR acuza PSD de dijmuirea societatilor comerciale

PUR acuza PSD de dijmuirea societatilor comerciale

04 Mar 2004   •   00:00

Partidul Umanist a condamnat ieri demersul filialei gorjene a PSD care a trimis societatilor comerciale din judet o scrisoare prin care se solicita, de la director pana la nivelul sefilor de compartiment, plata cotizatiilor, pana la fiecare 20 ale lunii.

De la Mischie zicere

Umanistii au prezentat ieri o astfel de nota primita de directorul unei societati comerciale si semnata de presedintele PSD Gorj, Nicolae Mischie, si de presedintele executiv, Marius Vlaicu.

"Stimate domnule director, va rugam ca pana la data de 20 ale fiecarei luni sa asigurati depunerea la sediul PSD Gorj, atat dumneavoastra, cat si ceilalti subordonati, pana la nivelul functiei de sef de compartiment, cuantumul aferent metodologiei de calcul a cotizatiei, conform functiei ce o detineti in prezent la institutia pe care o conduceti. In speranta unei bune colaborari, va multumim!", se incheie epistola lui Mischie, fara a specifica daca "adrisantii" sunt membrii PSD!

Bir catre PSD

Umanistii considera ca aceasta nota demonstreaza ca "in Romania de azi nu poti accede intr-o functie de conducere daca nu platesti bir la PSD". "Promovarea se face pe criteriul apartenentei politice, ceea ce viciaza mediul de afaceri. Dorim sa tragem un semnal de alarma impotriva acestor practici. Daca un baron PSD isi permite sa faca asa ceva, ne intrebam daca in tara asta se mai poate ocupa o functie de conducere daca nu esti membru PSD sau nu cotizezi la PSD", a acuzat Bogdan Pascu, purtatorul de cuvant al PUR.

×
Subiecte în articol: observator psd