x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Radio ZU şi Romantic, lideri absoluţi în FM

Radio ZU şi Romantic, lideri absoluţi în FM

de Adriana Paduraru Vaduva    |    22 Sep 2009   •   00:00

Divizia de Radio a Intact Media Group se poate lăuda cu doi învingători - Radio ZU şi Romantic FM, lideri ai pieţei radio din Capitală.



Radio ZU este în numărul 1 în Bucureşti, cu 276.400 de ascultători/zi, şi este, totodată, singurul post de radio care înregistrează o creştere semnificativă, la nivel urban, de 62.000 de ascultători. Cu doar câteva zile înainte de prima aniversare, Radio ZU îşi reconfirmă poziţia de lider, potrivit rezultatelor ultimului val de măsurători ale Studiului de Audienţă Radio realizat în perioada 4 mai-16 august 2009 de IMAS Marketing şi Sondaje SA şi Mercury Research SRL. Pe locul doi se situează Kiss FM, cu 213.600 de ascultători, urmat de Radio 21, cu 191.400 de ascultători.

La nivel urban, postul de radio la care Buzdugan şi Morar dau trezirea ocupă locul trei şi este singurul care câştigă ascultători! Faţă de sezonul trecut, ZU are cu 62.000 mai multi ascultători în oraşele din ţară. În total, Radio ZU este ascultat de aproape un milion de români.

La rândul său, Romantic FM este lider detaşat pe piaţa radiourilor de nişă. Primul şi singurul post premium exclusiv din peisajul FM românesc rămâne şi anul acesta în topul preferinţelor ascultătorilor bucureşteni. Cu o muzică şi un sound inconfundabile, Romantic FM a impus standardul de calitate în faţa competitorilor săi, cu 91.800 de ascultători pe zi.

×
Subiecte în articol: mass-media lider radio zu