x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Raed Arafat, propus să devină cetăţean de onoare al judeţului Suceava

Raed Arafat, propus să devină cetăţean de onoare al judeţului Suceava

29 Mar 2016   •   11:15
 Raed Arafat, propus să devină cetăţean de onoare al judeţului Suceava

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a fost propus să devină Cetăţean de Onoare al judeţului Suceava, decizia urmând a fi luată în şedinţa Consiliului Judeţean de joi, 31 martie.


Iniţiativa aparţine vicepreşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Alexandru Rădulescu, care arată în expunerea de motive publicată luni că, de-a lungul timpului Raed Arafat a sprijinit constant dotarea şi modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava şi creşterea calităţii serviciilor medicale de care pot beneficia pacienţii în Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul SJU Suceava.

În expunerea de motive se mai arată că, în calitate de ministru, Raed Arafat a alocat fonduri importante pentru extinderea şi modernizarea UPU Suceava, astfel încât va deveni una dintre cele mai moderne din ţară.

Investiţia realizată la UPU Suceava urmează să fie inaugurată în data de 5 aprilie. La inaugurare fost invitat şi este aşteptat şi secretarul de stat Raed Arafat.

Sursa: Agerpres

×