x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Rafuiala interlopa

Rafuiala interlopa

22 Apr 2004   •   00:00

Trei persoane, printre care o femeie de 74 de ani, au ajuns la spital in stare grava marti seara, dupa ce au cazut victime unei reglari sangeroase de conturi in lumea interlopa brasoveana.

Dupa ora 21, peste 30 de membri ai clanurilor Otvos si Pletosu s-au adunat in cartierul Tractorul, inarmati cu bate, sabii, cutite si bolovani. Timp de cateva zeci de minute, cele doua tabere au fost protagonistele unui adevarat razboi de strada. Scandalul s-a terminat dupa interventia Politiei.

Actul intai al luptei dintre cele doua clanuri a izbuncit marti dupa amiaza, cand oamenii lui Laurentiu Pletosu (25 de ani) au navalit in casa peste familia lui Ioska Otvos (31 de ani). Acesta din urma, spun politistii, se ocupa de afaceri cu masini. Otvos a refuzat, la inceputul saptamani, sa le plateasca taxa de protectie oamenilor lui Pletosu. Atacatorii au batut-o mar pe mama lui Otvos, in varsta de 74 de ani si l-au amenintat pe acesta cu cutitul la gat. Seara, Ioska Otvos a decis sa se razbune. Insotit de fratele sau, de un var si de mai multi prieteni, a mers la locuinta lui Pletosu. Acolo au fost intampinati de un grup de peste 20 de persoane. Zona s-a transformat intr-un teatru de lupta. Geamuri sparte, lovituri cu bate si sabii, urlete... Speriati, vecinii au chemat Politia. Oamenii legii i-au retinut pe Laurentiu Pletosu si pe fratele sau. Ioska Otvos a fost dus sub escorta la spital, impreuna cu mama si cu un var.

Lavinia Saramet

×
Subiecte în articol: observator