x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Reacția Gabrielei Firea, după ce o femeie a fost împușcată de fostul soț: Agresorii trebuie ținuți la distanță

Reacția Gabrielei Firea, după ce o femeie a fost împușcată de fostul soț: Agresorii trebuie ținuți la distanță

23 Dec 2021   •   18:13
Reacția Gabrielei Firea, după ce o femeie a fost împușcată de fostul soț: Agresorii trebuie ținuți la distanță

Este absolut necesar ca agresorii să fie ţinuţi la distanţă de victime, iar introducerea brățărilor electronice trebuie urgentată, susține ministrul Familiei, Gabriela Firea, după ce o femeie de 43 de ani ar fi fost împușcată mortal de fostul soț.

Potrivit Gabrielei Firea, incindentul ar fi avut loc joi dimineața în judeţul Mehedinţi.

„Viața unei femei de 43 de ani a fost curmată tragic în plină stradă. Fostul soț, cetățean italian de care divorțase recent, a împușcat-o mortal”, a scris Gabriela Firea joi pe Facebook.

Ea susține că este absolut necesar ca agresorii să fie ţinuţi la distanţă de victime.

„Această nouă tragedie arată încă o dată necesitatea urgentării introducerii brățărilor electronice, acolo unde există ordin de protecție emis de instanță. Termenul legal în care Ministerul de Interne trebuie să asigure operaționalizarea SIME - Sistemului informatic de monitorizare electronică - este 1 martie 2022”, a adăugat ministrul Familiei.

Potrivit IPJ Mehedinți, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că în centrul orașului Vânju Mare un bărbat ar fi tras cu un pistol într-o femeie, după care și-ar fi tras mai multe focuri de armă în piept.

La fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă.

Echipajele medicale au constat că femeia a decedat, iar bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

(sursa: Mediafax)

×