x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Reacţia lui Cristian Greţcu, după ce Tolontan a spus că Ioan Gyuri Pascu frecventa un cult ostil medicinei moderne

Reacţia lui Cristian Greţcu, după ce Tolontan a spus că Ioan Gyuri Pascu frecventa un cult ostil medicinei moderne

05 Oct 2016   •   14:42
Reacţia lui Cristian Greţcu, după ce Tolontan a spus că Ioan Gyuri Pascu frecventa un cult ostil medicinei moderne
Sursa foto: facebook.com/cristian.gretcu

O investigaţie realizată de echipa de jurnalişti coordonată de Cătălin Tolontan, publicată astăzi pe tolo.ro, arată că artistul Ioan Gyuri Pascu a frecventat în ultimii ani un cult care promova faptul că medicina clasică nu ajută oamenii.

Cultul, cu 3 milioane de adepţi în toată lumea, era condus de un personaj controversat, maestrul Dang, care a şi fost condamnat în Elveția și Belgia, la patru ani de închisoare, pentru escrocherie și pentru că un copil a murit în urma ”practicării ilegale a medicinei”.

Citeşte şi Noi dezvăluiri în cazul morţii lui Ioan Gyuri Pascu. Tolontan: Gyuri Pascu frecventa un cult ostil medicinei moderne

 

De altfel, adepții îmbină idei creștine și budiste generoase cu convingerea că pot vindeca SIDA, cancerul și maladia Alzheimer.

Tot astăzi, Cristian Greţcu, fostul coleg din trupa Divertis al lui Ioan Gyuri Pascu din trupa Divertis îi dă replica lui Tolontan:


- scrie Cristian Greţcu, pe pagina sa de Facebook.

 

×