x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Reacţia lui Victor Costache, la acuzaţia referitoare la clinicile private: Un fake news

Reacţia lui Victor Costache, la acuzaţia referitoare la clinicile private: Un fake news

30 Ian 2020   •   14:19
Reacţia lui Victor Costache, la acuzaţia referitoare la clinicile private: Un fake news

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a catalogat joi drept un "fake news" informaţia care a apărut în presa centrală, potrivit căreia ar fi introdus printr-un ordin clinici private pe lista spitalelor care participă la un program naţional.

Costache a afirmat că "probabil s-a falsificat un draft" (n.r. - de ordin). Ministrul Sănătăţii a spus că este uşor de verificat, având în vedere că ordinul a apărut pe 10 ianuarie în Monitorul Oficial.

"Este cel mai mare fake news. Chiar am adus ordinul de ministru care poate fi consultat pe site. Ordinul din 10 ianuarie 2020. Vedeţi că nu există nici Monza, nici Spitalul Polisano. Acuzaţia a apărut în această dimineaţă şi vom fi foarte transparenţi şi vom pune totul pe site. Este un ordin apărut deja. Probabil s-a falsificat vreun draft, este uşor de făcut, dar vedeţi, suntem în 30 ianuarie, nu am fi putut corecta acum ce este publicat în Monitorul Oficial pe 10 ianuarie 2020. Este o glumă ridicolă în cadrul acestei campanii de fake news. Vedeţi toate energiile negative pe care le declanşează un program onest de europenizare a sistemului sanitar", a declarat joi la "Adevărul Live" ministrul Sănătăţii. 

www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: Victor Costache clinici private