x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Reactie dura a fiicei lui Vadim la declaratiile lui Gigi Becali: "Îl rugam sa uite de familia Vadim Tudor"

Reactie dura a fiicei lui Vadim la declaratiile lui Gigi Becali: "Îl rugam sa uite de familia Vadim Tudor"

18 Sep 2015   •   17:07
Reactie dura a fiicei lui Vadim la declaratiile lui Gigi Becali: "Îl rugam sa uite de familia Vadim Tudor"

Scandal de proporţii între Gigi Becali şi familia lui Vadim Tudor. Fiica cea mare a Tribunului i-a transmis latifundiarului să uite de familia ei. Declaraţia dură vine după ce Becali a spus că vrea să ajute familia lui Vadim, dar nu vrea să audă de zecile de câini de care avea grijă politicianul.

Gigi Becali a făcut vineri declaraţii neaşteptate. După ce a promis că va ajuta familia lui Vadim după moartea acestuia, acum, latifundiarul din Pipera spune că va da bani, dar nu vrea să audă de zecile de câinii de care avea grijă politicianul.

Declaraţia lui Gigi Becali se pare că nu a fost deloc pe plac Lidiei, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor.

"Îl rugam sa uite de familia Vadim Tudor. Ce am auzit azi este o jignire adusa memoriei tatălui meu. Toţi cainii nostri erau de asemenea copiii tatalui meu, ca stiti cat a iubit animalele. Nu i-am cerut nimic domnului Becali, nici pentru a supravietui, nici pentru câini. Nu am cerut nimic nimănui pentru a supravietui, ci sa ducem mai departe valorile in care a crezut tatal meu, valorile poporului roman. Tata asta si-ar fi dorit", a spus fiica lui Vadim la Romania TV.


×
Subiecte în articol: corneliu vadim tudor gigi becali