x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator REFERENDUM 2012. Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, cere populaţiei, pe Facebook, să nu se prezinte la vot

REFERENDUM 2012. Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, cere populaţiei, pe Facebook, să nu se prezinte la vot

29 Iul 2012   •   11:00
REFERENDUM 2012. Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, cere populaţiei, pe Facebook, să nu se prezinte la vot

Primarul Aradului Gheorghe Falca, indeamna populatia, prin interemediul unei retele de socializare, sa nu se prezinte, duminica, la referendul pentru demiterea presedintelui.

'IndemNUl meu este ca astazi sa NU mergem la vot!“, a postat Falca, duminica, pe contul sau de Facebook.

Primele comentarii aparute la aceasta postare critica indemnul primarului, care este si finul de cununie al presedintelui suspendat Traian Basescu. 'Domnule Falca nu cred ca avem nevoie sa ne indemnati dumneavoastra ce sa facem“, este comentariul unui utilizator Facebook.

'Ce s-a intamplat cu impartialitatea respectiv dreptul fiecaruia de a decide? Credeti ca trebuie sa fim ghidati ca orbii intr-un camp minat?“, este un alt comentariu postat.

'Datoria noastra ca si cetateni este de a merge la vot, fie ca votul nostru va fi DA sau NU! Daca in urma voturilor d-l Traian Basescu va fi demis din functie, noi ar trebui sa ne rugam lui Dumnezeu ca El sa ne dea un conducator cu multa intelepciune, asa cum a fost si Profetul Solomon! Dumnezeu sa binecuvanteze tara noastra cu binecuvantari ceresti si pamantesti! Voia Lui sa se faca in ziua de azi!!! AMIN!!!“, a mai postat un utilizator.

×