x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Reforma clasei politice ţigăneşti.Spartacus, Ciumegu şi Cicatrice ţin cu Rafael

Reforma clasei politice ţigăneşti.Spartacus, Ciumegu şi Cicatrice ţin cu Rafael

13 Feb 2012   •   09:39
Reforma clasei politice ţigăneşti.Spartacus, Ciumegu şi Cicatrice ţin cu Rafael

Pe adresele de mail ale Jurnalului National a sosit un apel de suflet si implicare politica. Liderii comunitatii tiganesti din sectoarele Bucurestene 3, 4 si 5 s-au saturat de Partida Romilor si de Agentia Nationala a Romilor. Alescu increderii lor se numeste Ilie Mario Rafael. Prezentam integral, pastrand grafia autorilor necunoscuti, documentul, cu speranta ca vom declansa o dezbatere ideatica.

Catre : Guvernul romaniei , Institutiile statului , mass-media , ong-urile romilor din Romania

A venit timpul sa construim o alta clasa politica a romilor , implicarea tuturor romilor la nivel national inseamna daruire ,perseverenta, credinta ca in romania

se va face dreptate odata pentru totdeauna . Ilie mario Rafael va construi impreuna cu tigani adevarati o noua miscare a romilor la nivel national.

Vina este a noastra a romilor care am acceptat ca la putere sa ajunga oameni care nu au ajutat vreodata etnia roma , de fapt cine ne reprezinta pe noi romi ?

vrei sa ai un cuvant de spus in ceea ce se decide ? vrei sa construiesti un viitor pentru tine si familia ta aici in romania ? vrei sa-ti ajuti etnia sa iasa din mizeria

morala si materiala ? vreti sa demonstrati ca aveti putere ? vreti dreptate si fratie ? nu va-ti saturat de minciuni din partea partidei romilor .

Avem nevoie de ajutorul tau ,numai impreuna vom reusi sa construim o noua miscare a romilor , a venit timpul sa actionezi si sa lupti impotriva tuturor care vor incerca sa ne reprezinte ca find de la asociatia partida romilor .daca te consideri cinstit cu sentimentul corectitudini si al onoarei implicate si demonstraza ca vrei o schimbare . fratii nostri romi nu mai acceptati minciunile partidei romilor de 22 de ani nu au ajutat pe nimeni . de aceea vrem sa va rugam sa fiti alaturi de singurul om care a demonstrat ca este alaturi de etnia roma , si a inteles situatia disperata prin care trec familiile romilor , acesta este ILIE MARIO RAFAEL.

Noi romi adevarati si cunoscuti din bucuresti vrem sa demonstram ca nu avem nevoie de partida romilor si agentia nationala a romilor .

nu vrem sa fim reprezentati de aceste organizatii ale romilor , aceste organizatii nu vor sa discute cu nimeni si nu au ajutat niciodata pe vreun tigan .

Liderii sector 5

PARIS URSARU ,

FAGARAS

SPARTACUS

Liderii sector 4

GIGI BERLOGEA

TARIAN CIUMEGU

SOFIAN URSARU

Liderii sectorului 3

FANE CICATRICE

BERCA FRUMOSU

×