x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Regele Mihai împlinește 96 de ani. Care este starea sa de sănătate

Regele Mihai împlinește 96 de ani. Care este starea sa de sănătate

22 Oct 2017   •   18:00
Regele Mihai împlinește 96 de ani. Care este starea sa de sănătate

Regele Mihai continuă să fie sub supravegherea permanentă a medicilor, urmând tratamentul obişnuit, a informat Casa Regală. 

"Principesa Maria se află în Elveţia, pentru a fi alături de Regele Mihai, în preajma zilei de naştere a Majestăţii Sale. Alteţa Sa Regală petrece câteva zile la reşedinţa privată a tatălui ei. Majestatea Sa continuă să fie sub supravegherea permanentă al medicilor, urmând tratamentul obişnuit al ultimelor luni", se arată în postarea publicată pe romaniaregală ro. 

Potrivit sursei citate, de ziua Regelui Mihai vor avea loc două evenimente în Bucureşti. 

Miercuri, 25 octombrie, când Regele va împlini 96 de ani, Custodele Coroanei va decora 14 personalităţi din România şi Europa, la Sala Tronului Palatului Regal. Seara, Principesa Moştenitoare Margareta, Principele Radu şi Principesa Maria vor lua parte la concertul caritabil organizat de Fundaţia Principesa Margareta a României la Ateneul Român. Concertul a ajuns la a zecea ediţie şi este organizat cu scopul de a aduna fonduri pentru susţinerea programului anual 'Tinere Talente', precizează sursa menţionată. AGERPRES

×