x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Reglare de conturi in penitenciarul de minori

Reglare de conturi in penitenciarul de minori

27 Apr 2004   •   00:00

Conflictele dintre doua grupari de detinuti de la Penitenciarul de Minori si Tineri Craiova i-au condus pe doi dintre membrii acestor gasti pe paturile de spital.

Gheorghe Adir, 16 ani, si Constantin Munteanu, 17 ani, au fost injunghiati de mai multe ori cu o lingura ascutita si cu un cui, sambata dimineata, in timpul plimbarii zilnice din curtea unitatii. Ei au ajuns la Clinica de Chirurgie Toracica si au fost supusi mai multor interventii chirurgicale pentru a le fi salvata viata. Medicii sunt de parere ca cei doi detinuti adolescenti vor supravietui.

INJUNGHIAT. Incidentul de sambata dimineata a survenit unui conflict verbal derulat, vineri seara, intre Adir si Munteanu pe de o parte si alti trei detinuti de partea cealalta. Cei trei agresori au tinut sa se razbune deoarece victimele le adresasera repetate injurii, „de mama si morti". De fapt, cele doua grupuri isi adresasera injurii reciproce, insa tabara formata din cei trei nu a putut suporta ca „suprematia" sa-i fie contestata.

Cei trei agresori au fost izolati de restul detinutilor, ca masura preventiva. Ei sunt acuzati de tentativa de omor. Ancheta este coordonata de procurori criminalisti din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj. (Cristian Vasilcoiu)

×
Subiecte în articol: observator