x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Relatie prin corespondenta

Relatie prin corespondenta

de Cristian Petru    |    20 Sep 2005   •   00:00
Relatie prin corespondenta

S-au iubit doar sase zile, in urma cu 11 ani. Cu toate acestea, Vasile nu a putut sao scoata de la inima pe Georgeta. Din 1994 nu s-au mai vazut decat o singura data, in 1998, cand ea i-a spus ca are pe altcineva. El o vrea inapoi.

Vasile a cunoscut-o pe Georgeta in ianuarie 1994 , in urma unui anunt matrimonial pe care l-a dat el intr-o revista. Barbatul spune ca avea pe atunci 30 de ani si ca era divortat. Vorbeste urat despre fosta lui sotie care lucra in Calarasi la o fabrica de confectii si zice ca prima sa casnicie a fost un esec.

Si, pentru ca era singur, s-a gandit sa dea anunt la matrimoniale. Dar, din pacate, randurile lui din revista nu au prea avut succes. Singura femeie care a raspuns anuntului lui a fost Georgeta. Femeia avea pe atunci 26 de ani si era la randul ei divortata. Fusese maritata 4-5 ani cu un barbat care, spune Vasile, a parasit-o pentru o colega de a lui de serviciu si a ramas cu o fetita. Anuntul lui a aparut in revista in decembrie 1993, Georgeta i-a scris ca e interesata si au inceput sa corespondeze si si-au trimis fotografii.

INTALNIREA. In ianuarie, cei doi au stat intr-o zi de vorba la telefon cam o ora si jumatate, iar a doua zi, la 14 ianuarie, Vasile s-a hotarat sa mearga la Tulcea pentru a se intalni cu Georgeta. Cei doi s-au intalnit si s-au dus sa bea o cafea la un restaurant. "Atunci cand ne-am intalnit in ianuarie 1994, a fost fascinatie la prima vedere. Ea isi crestea singura fetita, iar cat am stat la Tulcea la ea am avut grija de copil cat Georgeta era la serviciu. M-am atasat de fetita si ea de mine", spune Vasile.

Cele cateva zile petrecute impreuna la Tulcea i s-au parut de vis barbatului. Au iesit in oras, au fost in vizite pe la prieteni de-ai Georgetei. Si pentru ca ziua lui Vasile fusese la inceputul lunii ianuarie, Georgeta i-a dat un cadou, o camasa de vara cu maneca scurta. De asemenea, Vasile i-a luat un cadou femeii de ziua ei de nastere: o piesa de lenjerie intima. Barbatul a stat la Tulcea sase zile, dupa care s-a intors la Calarasi, unde lucra si locuia.

DESPARTIREA. Au continuat sa isi scrie, desi Georgeta ii tot spunea lui Vasile ca nu vrea neaparat o relatie serioasa, ci doar sa aiba pe cineva. In martie 1994 insa, femeia i-a scris ca nu vrea sa mai continue relatia lor, pentru ca ea isi doreste sa intalneasca o persoana cu o situatie materiala mai buna si se bucura ca a scapat de el. Vasile a continuat sa ii scrie o perioada, dar pentru ca nu a mai primit nici un raspuns s-a resemnat si si-a vazut de viata lui. Prin 1997, Vasile a fost nevoit sa se pensioneze pe caz de boala. El sufera de poliartrita reumatoida, pe care a depistat-o de la 22 ani, si este foarte mahnit din cauza asta.

Dupa pensionare, barbatul s-a mutat in localitatea Ciocanesti, unde locuieste si acum. Dar pe Georgeta tot nu a putut sa o uite. Spera ca totusi va fi ceva intre ei, asa ca prin septembrie 1998 Vasile a decis sa mearga la Tulcea. A luat hotararea bazandu-se pe instinctul lui care, spune el, nu il insala niciodata.

MESAJ. Vasile nu o poate uita pe Georgeta

REVEDERE. Ajuns in Tulcea, barbatul a mers direct spre blocul in care stia ca locuia Georgeta. Dar pentru ca nu mai stia care este viata femeii, s-a gandit ca ar fi mai bine si mai prudent sa sune mai intai la usa unui vecin pentru a afla cate ceva despre ea.

Vecina binevoitoare i-a spus ca nu vrea sa o barfeasca pe Georgeta, dar ca nu o prea place. Si a inceput sa ii spuna de ce: Georgeta locuieste cu un barbat. Vasile a considerat ca ar mai trebui investigat putin inainte sa vorbeasca cu Georgeta.

Asa ca a coborat in fata blocului si a stat de vorba cu niste copii pe care i-a intrebat daca o cunosc pe Georgeta si daca aceasta este casatorita. Micutii i-au spus ca este cu un barbat, dar ca nu stiu mai multe. In timp ce stateau de vorba, pe langa ei a trecut chiar Geta, care insa nu l-a bagat in seama pe Vasile. Barbatul a mers dupa ea, iar femeia i-a spus sa o lase in pace, ca are pe altcineva cu care are si un copil.

Nervos, Vasile a vrut sa ii returneze camasa primita de la ea in urma cu patru ani. Pentru ca femeia a refuzat, barbatul s-a dus acasa la el in Ciocanesti, a facut un colet in care a pus acel cadou si toata corespondenta lor.

Din 1998, cei doi nu s-au mai vazut. Dar in toti acesti sapte ani, barbatul s-a tot gandit la Georgeta. Asa ca a scris la "Din Dragoste" incercand sa dea de ea. Intreaga poveste a celor doi si raspunsul Georgetei, in aceasta seara, ora 20:30, la "Din Dragoste", la Antena 1.

DE VIS


"Atunci cand ne-am intalnit in ianuarie 1994, a fost fascinatie la prima vedere. Ea isi crestea singura fetita, iar cat am stat la Tulcea la ea am avut grija de copil cat Georgeta era la serviciu. M-am atasat de fetita si ea de mine"
Vasile
×
Subiecte în articol: vasile bărbatul mass-media tulcea