x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Relu Fenechiu, evacuat din clădirea Prefecturii Iaşi

Relu Fenechiu, evacuat din clădirea Prefecturii Iaşi

13 Mar 2009   •   00:00
Relu Fenechiu, evacuat din clădirea Prefecturii Iaşi

Liberalul Relu Fenechiu a fost evacuat astăzi din clădirea Prefecturii, unde îşi avea cabinetul parlamentar, toate lucrurile sale fiind mutate într-un spaţiu de la subsolul imobilului. În încercarea de a soluţiona pe cale amiabilă conflictul, Fenechiu a avut ieri o întrevedere cu prefectul de Iaşi, Victorel Lupu (PSD), fără însă a ajunge la nici un rezultat.



"Când am venit dimineaţă, am găsit butucul schimbat la uşă, plăcuţele scoase şi toate lucrurile mutate", a precizat un consilier al deputatul liberal.
Prefectul Victorel Lupu a explicat că între Prefectura Iaşi şi Relu Fenechiu au încetat raporturile de colaborare, în condiţiile în care liberalul a fost somat să-şi mute cabinetul parlamentar încă de la începutul lunii februarie. "Aş fi fost dispus să mai aştept dacă domnul Fenechiu mi-ar fi dat o dată sigură la care el să-şi mute lucrurile, dar nu s-a întâmplat astfel. În acel spaţiu va funcţiona o parte din Direcţia Juridică, juiştii de la fond funciar, care aveau până acum un spaţiu nu în cele mai bune condiţii", a precizat prefectul Lupu. Angajaţii biroului parlamentar au depus deja la poliţie o sesizare şi au cerut efectuarea de cercetări privind împrejurările în care au mutate lucrurile în subsolul clădirii.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: romania