x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Restricții de circulație, luni, pe Autostrada București-Constanța, pe DN 1 și DN 7

Restricții de circulație, luni, pe Autostrada București-Constanța, pe DN 1 și DN 7

de Redacția Jurnalul    |    10 Apr 2023   •   09:37
Restricții de circulație, luni, pe Autostrada București-Constanța, pe DN 1 și DN 7

Luni, sunt impuse restricții de circulație pentru efectuarea unor lucrări pe Autostrada București-Constanța, pe DN 1 și DN 7.

Potrivit Centrului Infotrafic, luni, până la ora 18.00, au loc lucrări de foraj și montare a stâlpilor pentru panourile fonoabsorbante pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța, la kilometrul 21, localitatea Brănești, județul Ilfov, motiv pentru care este restricționată prima bandă.

Tot luni, până la ora 16.00, pe DN 7, între kilometrii 175+800 de metri – 176, în municipiul Râmnicu Vâlcea, se efectuează lucrări pregătitoare pentru montarea parapeților, astfel că circulația rutieră se desfășoară pe jumătate de cale, dirijată de piloți de circulație.

De asemenea, luni, pe DN 1 București-Brașov, în funcție de condițiile meteo, se vor efectua lucrări de igienizare, pe tronsonul kilometric 74 – 111, și lucrări de plombare a carosabilului, pe tronsonul kilometric 113 – 126. Traficul rutier va fi restricționat parțial în zona în care se efectuează lucrările, însă la fata locului sunt prezenți polițiști pentru dirijarea și fluidizarea circulației.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: restrictii circulatie autostradă