x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Restricţii de trafic pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti

Restricţii de trafic pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti

de Theodora Şutiu    |    02 Aug 2018   •   08:15
Restricţii de trafic pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Circulaţia rutieră se va desfăşura cu restricţii pe Autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti, între centura Bucureşti şi Moara Vlăsiei, unde, pe toată perioada lunii august vor avea loc lucrări de reparaţii, anunţă Centrul Infotrafic.

Lucrările vor afecta traficul între kilometrii 14 (centura Bucureşti) şi 26 (Moara Vlăsiei). Astfel, va fi restricţionată alternativ câte o bandă a fiecărui sens de deplasare, mai întâi pe sensul către Ploieşti, ulterior pe cel către capitală.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să circule cu foarte mare atenţie în zona lucrărilor, să respecte indicaţiile semnalizărilor rutiere montate temporar la faţa locului şi să reducă viteza de deplasare, având în vedere şi faptul că în dreptul podului de la kilometrul 26 este limită de viteză la 60 km/h.

Totodată, în urma precipitaţiilor din ultima perioadă, rămân în continuare cu circulaţia afectată următoarele tronsoane de drumuri naţionale. Astfel, DN 2H, în localitatea Milişăuţi este afectată structura podului de peste râul Suceava, în judeţul Suceava.

Având în vedere ploile abundente din ultima vreme, Centru Infotrafic recomandă în acelaşi timp conducătorilor auto să circule cu foarte mare atenţie, să adapteze viteza la condiţiile de drum, luând în considerare faptul că distanţa de frânare creşte substanţial pe un carosabil umed, să nu efectueze depăşiri riscante, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculul din faţă şi să se asigure temeinic înainte de orice schimbare a direcţiei de mers.

Pe DN 17A, la kilometrul 16, în localitatea Paltinu, judeţul Suceava, sunt instituite restricţii de viteză (30 km/h) şi de tonaj (maxim 7,5 tone), iar circulaţia se desfăşoară pe un singur fir, alternativ.

 

 

×