x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Restricții de trafic pe mai multe șosele din România

Restricții de trafic pe mai multe șosele din România

04 Sep 2022   •   08:40
Restricții de trafic pe mai multe șosele din România

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că duminică dimineața nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună aplicarea de restricții de circulație pe drumurile naționale sau pe autostrăzi. Totuși, câteva restricții au fost impuse din cauza unor lucrări.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, circulația se desfășoară pe un carosabil parțial umed, vizibilitatea este bună, iar valorile de trafic sunt reduse.

Circulația rutieră este restricționată pe prima bandă și pe cea de urgență pe Autostrada A1 pe sensul Deva - Sibiu, între kilometrii 272 și 273, în zona localității Săliște, județul Sibiu, din cauza degradării carosabilului, în urma ploilor abundente din ultima perioadă.

De asemenea, traficul rutier rămâne închis pe DN 17B, la kilometrul 44, între localitățile Holda și Broșteni, județul Suceava, din cauza căderilor masive de pietre de pe versanți, care au blocat drumul pe ambele sensuri de mers.

(sursa: Mediafax)

×