x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Restricții în Capitală cu ocazia unui eveniment cultural, duminică

Restricții în Capitală cu ocazia unui eveniment cultural, duminică

de Redacția Jurnalul    |    18 Dec 2022   •   07:20
Restricții în Capitală cu ocazia unui eveniment cultural, duminică

Restricții de circulație vor fi impuse, duminică, pe Bulevardul Unirii, pe ambele sensuri de circulație, și pe cele două bretele adiacente Pieței Constituției, cu ocazia unui eveniment cultural-artistic.

Duminică între orele 8.00 - 15.00, Asociația Arlechino Moldova, în parteneriat cu ARCUB, va organiza un eveniment cultural-artistic dedicat proiectului “Festivalul de Datini și Obiceiuri de Iarnă Cetatea lui Bucur” pe Bd. Unirii.

În acest context, se va restricționa circulația autovehiculelor, în intervalul orar 08.00 - 15.00, după cum urmează:

- Pe Bd. Unirii, segmentul cuprins între Bd. I.C. Brătianu și Piața Constituției, pe ambele sensuri de circulație, cu permiterea traversului dinspre Splaiul Independenței spre Bd. Regina Maria, precum și pe cele două bretele adiacente Pieței Constituției, aferente Ministerului Public și Ministerul de Finanțe.

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor şi solicită șoferilor să circule cu prudență, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.

Pietonilor li se recomandă să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o facă doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenţia de a traversa.

Harta cu restricţii poate fi consultată pe https://bpr.politiaromana.ro.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: restricţii eveniment