x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trafic restricționat în Capitală pentru comemorarea de la Memorialul Victimelor Holocaustului

Trafic restricționat în Capitală pentru comemorarea de la Memorialul Victimelor Holocaustului

de Redacția Jurnalul    |    01 Aug 2024   •   22:45
Trafic restricționat în Capitală pentru comemorarea de la Memorialul Victimelor Holocaustului

Traficul va fi restricționat vineri în Capitală pentru desfășurarea unui ceremonial de comemorare la „Memorialul Victimelor Holocaustului”, situat la intersecția străzilor Lipscani și Ion Brezoianu.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, cermonialul va avea loc între orele 9.00 și 11.30.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, între orele 7.00 și 12.30, traficul rutier și pietonal se va restricţiona după cum urmează:

- pe Str. Anghel Saligny, între Splaiul Independenței şi Str. Lipscani;
- pe Str. Lipscani, între Str. Ion Brezoianu şi Str. Anghel Saligny.

Totodată, începând de joi seara, de la ora 20.00 şi până la încheierea evenimentului, se vor rezerva următoarele parcări, astfel:

-parcarea din fața detașamentului de pompieri Mihai Vodă și benzinăria Petrom, segmentul delimitat de Str. Anghel Saligny și Splaiul Independenței;
-parcarea situată pe Str. Anghel Saligny, pe partea stângă, sensul spre Str. Lipscani, între Splaiul Independenței și Str. Lipscani, adiacentă monumentului Holocaustului;
-parcarea triunghiulară, delimitată de Str. Anghel Saligny, Splaiul Independenței și Str. Lipscani.

Brigada Rutieră anunță că va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor de circulație şi solicită șoferilor să evite deplasarea în zonă, să circule cu prudență, să nu oprească ori să staționeze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.

De asemenea, pietonilor le este recomandat să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenţia de a traversa.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: restricţii holocaust trafic capitala