x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Revoluţia lui Dracula a-nceput la Bucureşti

Revoluţia lui Dracula a-nceput la Bucureşti

de Diana Scarlat    |    01 Apr 2012   •   16:50
Revoluţia lui Dracula a-nceput la Bucureşti

Muzica buna a fost gazduita in acest weekend la Bucuresti, in Parcul Lumea Copiilor, din sectorul 4. Desi festivalul Dracula Revolution Tour ar fi trebuit sa inceapa vineri seara, cu trupa Iris cap de afis, dar conditiile meteorologice defavorabile au anulat concertul, sambata totul s-a desfasurat exemplar, iar fanii muzicii rock au avut ocazia sa asiste la un concert exceptional al celor de la "The R.O.C.K. (The Rise Of the City King)', ce a sustinut un concert "Tribute AC/DC'. Rockerii adunati in parc au fost delectati, la final, de trupa Cargo.

In aceasta seara distractia continua in parcul Lumea Copiilor, cu Directia 5 si Iris, cap de afis.
Muzica se combina in Parcul Lumea Copiilor cu distractie pentru cei mici si cu produse traditionale, care ademenesc trecatorii, de pe tarabele fumegande, cu mirosuri apetisante.

Dracula Revolution Tour si-a propus sa transforme turneele nationale in festivaluri, ajungand anul acesta in peste 30 de orase din tara. De ce Dracula? Aflam raspunsul de pe pagina oficiala a evenimentului: "Romania are o istorie importanta, are mitul Dracula, traditie medievala, patrimoniu cultural si artistic ce merita sa fie cunoscute. Acesta este si rolul festivalului Dracula Revolution, promovarea unui brand romanesc cunoscut in toata lumea.'

Urmatoarele opriri ale festivalului vor fi: Slobozia (6 aprilie- 8 aprilie); Alexandria (13-15 aprilie); Ploiesti (20-22 aprilie); Targoviste (4-6 mai); Rm Valcea (11-13 mai); Brasov (18-20 mai); Sighisoara (25-27 mai); Cluj Napoca (1-3 iunie), iar lista continua, programul fiind deja stabilit pana pe 23 decembrie, la Sinaia.

×
Subiecte în articol: observator