x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Robert Negoiţă, despre incidentele din Piaţa Victoriei: Nu pot să fiu implicat în aşa ceva; vinovaţii să plătească

Robert Negoiţă, despre incidentele din Piaţa Victoriei: Nu pot să fiu implicat în aşa ceva; vinovaţii să plătească

02 Feb 2017   •   12:38
Robert Negoiţă, despre incidentele din Piaţa Victoriei: Nu pot să fiu implicat în aşa ceva; vinovaţii să plătească

Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat că nu are nicio implicare în incidentele de la protestul de miercuri seară din Piaţa Victoriei, pe care le-a calificat ca fiind foarte grave, adăugând că vinovaţii trebuie să plătească.


"Am văzut şi eu că s-au discutat tot felul de lucruri de genul ăsta, nu am nicio legătură cu clubul Dinamo.(...) Ce s-a întâmplat aseară e o chestiune foarte gravă. Eu sper că autorităţile şi justiţia să demonstreze cât mai rapid posibil cine sunt cei vinovaţi de incidentul de aseară. Dacă luaţi în calcul, eu ştiu, în cel mai minimal mod că aş putea să fiu implicat în aşa ceva, vă asigur că sunt un om câte se poate de normal la cap şi nu pot să fiu niciodată implicat în aşa ceva, în chestiuni care, repet, sunt chestiuni foarte grave, iar cei care au făcut chestiunea asta aseară trebuie să plătească", a declarat Robert Negoiţă înainte de a intra la reuniunea CExN a PSD, întrebat de presă cum răspunde afirmaţiilor că el şi fratele său Ionuţ Negoiţă, acţionar la clubul de fotbal Dinamo, s-ar afla în spatele incidentelor violente produse de grupuri izolate de persoane, miercuri seară, în Piaţa Victoriei.

El a adăugat că, prin cei care ar trebui să plătească, se referă şi "cei care în media au dezinformat cu bună ştiinţă, fiind convinşi că dezinformează, dar voiau să facă audienţă".

Negoiţă a mai susţinut că a primit "mesaje de ameninţare cu moartea" în contextul relatărilor cu privire la evenimentele din Piaţa Victoriei.

De asemenea, Negoiţă a respins afirmaţiile lansate public, potrivit cărora grupurile care au acţionat violent la manifestaţia din Bucureşti ar fi fost organizate la hotelul pe care-l deţine, precizând că unitatea hotelieră beneficiază de un sistem complex de camere video de supraveghere, iar imaginile pot fi consultate.

"Tot ce se întâmplă la Rin Grand Hotel este înregistrat video (...) sunt camere în toate zonele. Se pot pune la dispoziţie înregistrările oricând.(...) Că s-a afirmat de către cineva ceva, nu are decât să le susţină. (...) Trăim într-o perioadă complicată pentru România", a mai declarat primarul sectorului 3.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: robert negoita piata victoriei proteste