x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Robert Negoiță, îl desființează pe Nicușor Dan: Suspendarea Planurilor Urbanistice va produce haos în Capitală

Robert Negoiță, îl desființează pe Nicușor Dan: Suspendarea Planurilor Urbanistice va produce haos în Capitală

de Alice Petrerscu    |    25 Feb 2021   •   17:03
Robert Negoiță, îl desființează pe Nicușor Dan: Suspendarea Planurilor Urbanistice va produce haos în Capitală

Desființarea Planurilor Urbanistice Zonale va produce haos în Capitală, spune primarul Sectorului 3, Robert Negoiță. El îi cere edilului general, să retragă de pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) de vineri proiectul privind suspendarea PUZ coordonator pentru Sectorul 3 pentru 2 ani.

 

 

Robert Negoiță explică de ce se opune suspendării PUZ-urilor:

„Faptul că noi avem această discuție și că o astfel de inițiativă a fost promovată în Consiliu, fără să avem o discuție, fără să existe o dezbatere, fără să existe o analiză, asta mi se pare inacceptabil. Noi ne-am văzut joia cealaltă, dacă nu mă înșel, deci acum două săptămâni, la Primăria Generală, primarii de Sector cu primarul general și nu ne-a spus nimic despre un astfel de demers. Deci astfel de inițiative de o astfel de mare însemnătate trebuiesc comunicate, trebuiesc dezbătute".

Primarul Sectorului 3 mai spune că „nu trebuie să desființăm PUZ-ul, pentru că ne ducem într-un haos. Consider că treaba primarului general în primul rând este să ne furnizeze un PUZ. Noi la Sectorul 3 am inițiat un PUZ de reglementare, disperați de faptul că nu avem nici un document urbanistic valabil. PUG-ul actual este expirat de mult timp și nu mai există nici o posibilitate legală de a fi prelungit".

Propunerea primarului general urmează să fie votată vineri de Consiliul General.

 

 

×
Subiecte în articol: robert negoita