x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Românii sărbătoresc câştigătorii AdPrint 2011

Românii sărbătoresc câştigătorii AdPrint 2011

12 Apr 2011   •   11:32

Petrecerea “Romanian Winners AdPrint Party”, în cadrul căreia va concerta Swing Republic (featuring Karina Kappel) va avea loc la data de 19 aprilie, în club La Muse, din Lipscani nr. 53, iar accesul se va face pe baza de invitaţie.  

Cele mai bune printuri din Europa, premiate de juriul AdPrint, vor fi expuse în perioada 20 aprilie – 19 mai pe un suport neconvenţional - gardul ce înconjoară Muzeul Naţional de Artă al României. Expoziţia va cuprinde toţi câştigătorii ediţiei a 12-a a festivalului ce premiază exclusiv publicitatea în print. Juriul prezidat de Carl Le Blond - Deputy Executive Creative Director Ogilvy Group Rusia, care l-a avut coechipier pe Tony Strong, Copywriter, AMV BBDO, London, a evaluat lucrări semnate de 72 de echipe de creaţie, provenite din 43 de agenţii europene. Lucrările câştigătoare în cadrul competiţiei de anul acesta vor putea fi vizualizate şi online pe site-ul festivalului www.adprint.ro începând cu 20 aprilie 2011. AdPrint este singurul festival european de publicitate care premiază cele mai bune echipe de creaţie pentru excelenţă în print. Misiunea AdPrint Festival este de a promova printul şi valorile sale la nivel internaţional. Prin urmare, unul dintre principalele obiective ale festivalului pentru 2011 a fost să reunească cele mai bune printuri din Europa şi să le promoveze la adevarata lor valoare.

AdPrint Festival este singurul festival de publicitate european dedicat exclusiv printului şi are un atribut unic la nivel mondial deoarece se adresează echipelor de creaţie, nu doar agenţiilor de publicitate sau persoanelor fizice. AdPrint a evoluat de la a fi o manifestare locală începută la 1998 la una regională (2001) şi apoi a devenit festival european în 2004. AdPrint Festival este organizat de The Institute, parte a grupului Millenium People.

×
Subiecte în articol: mass media