x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Rovineta şi taxa de pod de la Feteşti pot fi plătite din nou prin aplicaţia mobilPay Wallet

Rovineta şi taxa de pod de la Feteşti pot fi plătite din nou prin aplicaţia mobilPay Wallet

19 Feb 2019   •   12:23
Rovineta şi taxa de pod de la Feteşti pot fi plătite din nou prin aplicaţia mobilPay Wallet

Opţiunea de plată a rovinietei şi a tarifului de trecere a podului de la Feteşti este din nou disponibilă în aplicaţia mobilPay Wallet, după o absenţă de 10 luni, informează compania mobilPay.

Aplicaţia mobilPay Wallet permite utilizatorilor să plătească tariful de trecere a podului Feteşti indiferent dacă maşina este înmatriculată în România sau în alte ţări, potrivit reprezentanţilor companiei.

Odată cu reintroducerea posibilităţii de plată în aplicaţia mobilPay Wallet, clienţii pot achita, rapid, direct de pe telefon, fără bani cash şi fără oprire la benzinărie. Astfel, clienţii pot selecta în aplicaţie serviciile Rovinieta şi e-tarif pod Feteşti din secţiunea Transport, introduc datele maşinii şi detaliile solicitate şi confirmă plată în 2 clickuri. O dată ce plata este realizată cu succes, utilizatorul va primi imediat pe e-mail confirmarea plăţii însoţită de seria emisă. Plata realizată va fi salvată automat în aplicaţie cu detaliile maşinii, pentru acces imediat şi plăţi viitoare şi mai rapide, potrivit companiei.

"După o absenţă de câteva luni, am reuşit să reintroducem posibilitatea de plată a rovinietei şi a tarifului de trecere a podului de la Feteşti direct din aplicaţia mobilPay Wallet, care devine în prezent singura aplicaţie din România care oferă această opţiune. Prin acest serviciu, utilizatorii noştri pot plăti mult mai repede şi mai uşor direct de pe telefon, evitând astfel coada pentru plata cash de la podul Feteşti sau din benzinării", a afirmat fondatorul mobilPay.com, Antonio Eram.

În prezent, mobilPay Wallet este singura aplicaţie mobilă din România prin care se pot achita aceste două servicii.

Lansată în 2013, mobilPay Wallet este o aplicaţie gratuită pentru utilizatori, prin care plăţile se fac instant din aplicaţie sau prin scanarea codului QR afişat la casele de marcat sau pe pagina de plată a magazinelor online. Fiecare plată este securizată, susţine compania. Lansată anul trecut, ultima versiune a aplicaţiei mobilPay Wallet poate fi descărcată gratuit din App Store sau Google Play pe telefoanele smart cu sisteme de operare iOS şi Android. AGERPRES

×