x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator S-a stabilit cauza decesului soţului ministrului Carmen Dan

S-a stabilit cauza decesului soţului ministrului Carmen Dan

04 Iul 2018   •   10:36
S-a stabilit cauza decesului soţului ministrului Carmen Dan

Cauza decesului soţului ministrului Carmen Dan, stabilită în urma autopsiei, este insuficienţă cardio-respiratorie acută ca urmare a unui edem pulmonar şi infarct miocardic acut, au informat, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman. 

Conform sursei citate, bărbatul a fost găsit mort în casă de către un membru al familiei. 

''Ca urmare a informaţiilor solicitate de reprezentanţi ai mass-media în legătură cu decesul sesizat la data de 3 iulie în localitatea Videle, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul IPJ Teleorman este abilitat să facă următoarele precizări: persoana decedată a fost găsită în casă, de către un membru al familiei. Cauza morţii, certificată în urma autopsiei este - insuficienţă cardio-respiratorie acută ca urmare a unui edem pulmonar şi infarct miocardic acut'', au precizat reprezentanţii IPJ Teleorman. 

Aceleaşi surse au afirmat că persoana nu prezenta urme de violenţă. 

''Decesul a survenit, conform evaluărilor medico-legale, cu aproximativ 24 de ore înainte de a fi găsit de aparţinători, adică la data de 2 iulie. Certificatul de deces a fost emis cu data constatării, la 3 iulie'', au adăugat reprezentanţii IPJ Teleorman. 

Corneliu Dan, soţul ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, a decedat, au informat, marţi, reprezentanţi ai Ministerul Afacerilor Interne (MAI). 

Ei au solicitat presei discreţie în aceste momente dificile pentru familie. 

Potrivit declaraţiei de avere a ministrului Afacerilor Interne, Corneliu Daniel Dan a lucrat pentru OMV Petrom SA Teleorman până pe 31 mai 2017. AGERPRES 

×
Subiecte în articol: deces soţ Carmen Dan Corneliu Daniel Dan