x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Saloane pline de clienţi de la prima oră. Angajaţii au revenit cu emoţii la muncă

Saloane pline de clienţi de la prima oră. Angajaţii au revenit cu emoţii la muncă

15 Mai 2020   •   16:16
Saloane pline de clienţi de la prima oră. Angajaţii au revenit cu emoţii la muncă

De la prima oră, saloanele de îngrijire personală au fost luate cu asalt de clienţi. Cele mai solicitate servicii sunt vopsirea părului, tunsorile şi manichiura.

Saloanele de îngrijire personală au fost „pline” de la prima oră. Angajaţii saloanelor au revenit cu emoţie la muncă după două luni de pauză forţată de epidemie. Administratorii au pus în practică toate recomandările pentru siguranţa clienţilor şi a angajaţilor.

„Am făcut o colaborare cu o firmă de dezinfecţie, unde dezinfectăm cam de două ori pe săptămână. Oferim clienţilor noştri măşti de protecţie şi bineînţeles se dezinfectează locul de muncă după fiecare client în parte”, spune Laurenţiu Baban, coafor.

Numărul de locuri în saloane însă s-a redus, iar coaforii lucrează în ture. A dispărut şi zona de aşteptare Cei mai fericiţi au fost însă clienţii, care au avut acces în sfârşit la serviciile de îngrijire specializate:

„Mi-am făcut programare de câteva zile, dar eu nu m-am mai tuns de câteva luni şi nu mai puteam să stau cu părul netuns. Mi-a fost puţin frică să ies pe uşă, dar societatea trebuie să meargă mai departe”.

„Am sunat din timp şi în principiu pedichiura e aia care cel mai tare la propriu, eventual şi o manichiură, cam astea sunt urgenţele. Toată lumea s-a descurcat presupun cu soluţii ”do it yourself”.

Cele mai multe solicitate servicii acum sunt vosirea părului, tunsorile şi manichiurile.

Mediafax

×