x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Salvatori în mijlocul calamității: Eroii în uniformă pe frontul inundațiilor din Galați

Salvatori în mijlocul calamității: Eroii în uniformă pe frontul inundațiilor din Galați

de Andreea Tiron    |    15 Sep 2024   •   10:00
Salvatori în mijlocul calamității: Eroii în uniformă pe frontul inundațiilor din Galați
Sursa foto: ISU Galati

Peste 700 de pompieri militari gălățeni și din alte inspectorate precum ISU Brăila, ISU BIF, ISU Vrancea, ISU Dâmbovița, ISU Gorj, ISU Brașov și ISU Teleorman, alături de jandarmii gălățeni, polițiști și militari de la MApN din Galați, Vrancea și Tulcea, sunt la datorie, luptând cu devotament și onoare în localitățile calamitate din județul Galați.

Astăzi, bilanțul persoanelor salvate a ajuns la 281, dar provocarea este pe măsură: suntem încă sub efectul Codului Roșu pentru fenomene hidrologice. În aceste momente critice, trebuie să fim uniți pentru a salva fiecare viață. Aproape 5600 de gospodării sunt afectate, iar numeroase persoane au încă nevoie de ajutor pe fronturile de la Pechea, Cuza Vodă, Slobozia Conachi și Costache Negri:

"Prin curajul și spiritul de sacrificiu care ne definesc ca echipă, forțele noastre intervin neobosit pe frontul inundațiilor, înfruntând pericolele pentru a aduce siguranță și speranță comunităților afectate. Suntem în prima linie, hotărâți să nu lăsăm pe nimeni în urmă.

Solidaritatea și determinarea noastră ne vor ajuta să depășim aceste încercări. Împreună, vom reconstrui și vom merge mai departe", transmite ISU Galați

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: salvatori calamitate eroi sacrificiu