x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sandu Geamănu, din nou în atenţia Parchetului

Sandu Geamănu, din nou în atenţia Parchetului

30 Ian 2009   •   00:00

Lider al lumii interlope din Capitală, Ilie Alexandru, cunoscut drept Sandu Geamănu, a intrat din nou în atenţia Parchetului, după ce luna trecută a intrat în casa unei persoane, agresând femei şi copii, informează Mediafax.



Miercuri, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureştii-au reţinut pe inculpaţii Marian V. şi pe Alexandru Ilie - "ultimul cunoscut lider al unei grupări infracţionale", sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi tentativă de omor. Potrivit unui comuicat de vineri al Parchetului Capitalei, în noaptea de 22 spre 23 decembrie 2008, cei doi agresori "au pătruns fără drept în locuinţa unei persoane unde, folosind obiecte contondente şi arme albe, au agresat locatarii (majoritate femei şi copii), provocându-i unei fetiţe de 2 ani şi jumătate leziuni grave la nivelul capului". Ieri, Tribunalului Bucureşti a luat faţă de inculpaţi măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea pe o durată de 30 de zile. Ministerul Public a formulat recurs împotriva deciziei instanţei.

În 2000, Sandu Geamănu a fost arestat pentru răpirea unui bucureştean pe care l-a sechestrat, timp de mai bine de o lună, sub motiv că ar fi furat peste patru sute de mii de dolari din maşina proprietarului unei firme din Capitală. Bucureşteanul Valentin Răducan reclamase Poliţiei oraşului Breaza că, în ziua de 11 ianuarie 2000, a fost răpit de un grup de persoane, printre care se afla şi Mihai Bucurenciu, patronul firmei Prolux din Bucureşti, care l-a acuzat că i-ar fi furat 420 de mii de dolari din maşină.

×
Subiecte în articol: romania