x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Săptămâna viitoare, o nouă ședință a CNTDS pentru stabilirea salariului minim pentru anul viitor

Săptămâna viitoare, o nouă ședință a CNTDS pentru stabilirea salariului minim pentru anul viitor

16 Noi 2022   •   20:35
Săptămâna viitoare, o nouă ședință a CNTDS pentru stabilirea salariului minim pentru anul viitor
Sursa foto: Lucian Alecu

Premierul Nicolae Ciucă a participat, miercuri, la Palatul Victoria, la Consiliul Național Tripartit pentru Dialog Social. Principala temă abordată a fost stabilirea salariului minim garantat în plată pentru anul 2023. O nouă întâlnire va avea loc la începutul săptămânii viitoare.

Premierul Nicolae Ciucă a participat, miercuri, la Palatul Victoria, la Consiliul Național Tripartit pentru Dialog Social. Principalele teme abordate au vizat stabilirea salariului minim garantat în plată pentru anul 2023 și aspecte legate de legislația privind dialogul social, anunță Executivul.

„Reprezentanții Guvernului au analizat, împreună cu partenerii sociali, evoluția parametrilor economici și nevoia asigurării unui cadru normativ adecvat unui nivel de trai decent. Propunerile formulate în cadrul Consiliului au rămas în analiză și vor sta la baza deciziei privind nivelul salariului minim brut garantat în plată pentru 2023, o nouă întâlnire în acest sens urmând a avea loc la începutul săptămânii viitoare”, potrivit comunicatului de presă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: nicolae ciuca salariu minim