x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Scandal monstru la Constanța. O tânără de 22 de ani a bătut mai mulți polițiști. A reușit să lovească NOUĂ persoane

Scandal monstru la Constanța. O tânără de 22 de ani a bătut mai mulți polițiști. A reușit să lovească NOUĂ persoane

14 Sep 2020   •   19:03
Scandal monstru la Constanța. O tânără de 22 de ani a bătut mai mulți polițiști. A reușit să lovească NOUĂ persoane
Sursa foto: Hepta

O tânără de 22 de ani a făcut ravagii într-un local din Constanța. Vineri seara a reușit să bătă patru polițiști, trei agenți de securitate și alte două persoane. Totul a pornit parcă din senin, tânăra, posibil sub influența drogurilor, a tras-o de păr și a lovit-o cu pumnii și picioarele pe o femeie, iar celei de-a doua i-a dat cu un pahar în cap. Au urmat la rând trei agenți de securitate, primul a fost mușcat de antebraț, altul a primit un picior în cap, iar al treilea a fost lovit în testicule, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă judecătoria Constanța.

La fața locului au intervenit trei polițiști locali, iar în momentul în care aceștia au încercat să o încătușeze, tânăra a zgâriat-o cu unghiile pe antebrațul stâng pe una dintre polițiste și a lovit-o, totodată, cu capul în zona pometelui stâng.

Oamenii legii au condus-o apoi către o altă secție de poliție, unde a fost chemată o ambulanță pentru ca femeia să fie testată pentru depistarea eventualului consum de substanțe cu efect psihotrop.

În acest caz a fost solicitată și intervenția unui echipaj de poliție națională care reușit să o bage într-o dubă pe tânără pentru a fi dusă la sediul Poliției Locale Constanța.

„În timp ce se aflau în interiorul Poliției Locale, aceasta a lovit cu piciorul în mână un polițist de la Poliția Națională. Ulterior, în timp ce se afla tot în interiorul sediului Poliției Locale Constanța, inculpata l-a lovit cu piciorul în zona abdomenului pe un polițist local, iar la scurt timp a lovit-o cu picioarele în zona membrelor inferioare pe o altă polițistă locală”, arată procurorii.

Femeia a fost dusă la sediul Secției 4 Poliție Constanța, ocazie cu care s-a solicitat și intervenția unui echipaj medical având în vedere starea de nervozitate și agitație excesivă a acesteia, existând suspiciunea că a consumat substanțe cu efect psihotrop.

„În timp ce era introdusă în ambulanță și așezată pe targă, tânăra a lovit-o din nou cu picioarele în stomac și piept pe o polițistă de la Poliția Națională. Pe tot parcursul derulării evenimentelor, tânăra a amenințat toate persoanele, le-a adresat injurii și cuvinte jignitoare și le-a scuipat”, au precizat procurorii.

„În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina persoanei anchetate se rețin următoarele:

– în data de 11.09.2020, în jurul orei 21:20 numita I.L.I., în timp ce se afla în incinta unui local din mun. Constanţa, în urma unui conflict spontan cu persoana vătămată D.M.D., a tras-o pe aceasta de păr, și a lovit-o cu pumnii și picioarele, totodată aruncând cu un pahar înspre persoana vătămată B.S.G., aceasta fiind lovită cu paharul în zona capului. În acest context, persoana vătămată D.M.D. a apăsat butonul de panică, iar după sosirea agenților de securitate, inculpata I.L.I. l-a mușcat de antebrațul stâng pe martorul U.C., l-a lovit cu piciorul în cap pe martorul C.N.V., iar pe martorul A.R.M. l-a lovit cu piciorul în testicule, toți trei agenți de securitate în cadrul unei societăţi private.

În acest timp, la fața locului au venit trei lucrători din cadrul Poliției Locale Constanța, iar în momentul în care s-a încercat imobilizarea inculpatei și ulterior imobilizării și încătușării, aceasta a zgâriat-o cu unghiile pe antebrațul stâng pe persoana vătămată R.A.M., polițist local, și a lovit-o totodată cu capul în zona pometelui stâng.

La fața locului a fost solicitată și intervenția unui echipaj de poliție națională care a ajutat la introducerea în autospeciala poliției locale a inculpatei I.L.I., iar după conducerea la sediul Poliției Locale Constanța, în timp ce se aflau în interior aceasta a lovit-o cu piciorul în mână pe persoana vătămată U.V., polițist național.

Ulterior acestui eveniment, în timp ce se afla tot în interiorul sediului Poliției Locale Constanța, inculpata I.L.I. l-a lovit cu piciorul în zona abdomenului pe martorul M.G.C., polițist local, iar la scurt timp a lovit-o cu picioarele în zona membrelor inferioare pe martora C.O.R., polițist local.

La un moment dat, inculpata I.L.I. a fost condusă la sediul Secției 4 Poliție Constanța, ocazie cu care s-a solicitat și intervenția unui echipaj medical având în vedere starea de nervozitate și agitație excesivă a acesteia, existând suspiciunea că a consumat substanțe cu efect psihotrop. În timp ce era introdusă în ambulanță și așezată pe targă, inculpata I.L.I. a lovit-o din nou cu picioarele în stomac și piept pe persoana vătămată U.V., polițist național.

De asemenea, pe tot parcursul derulării evenimentelor, inculpata I.L.I. a amenințat toate persoanele menționate anterior, le-a adresat injurii și cuvinte jignitoare și le-a scuipat”, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă judecătoria Constanța.

Aceasta a fost încătuşată, iar duminică, 13 septembrie, a fost prezentată cu propunere de arestare preventivă: "Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. În baza art. 223 alin. 2 C.p.p. dispune arestarea preventivă a inculpatei I. L. I,, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 13.09.2020 până la data de 12.10.2020, inclusiv. In baza art. 230 C.p.p. dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului", potrivit minutei judecătoreşti.

Precizăm că se efectuează cercetări, în continuare, pentru ultraj, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa”.

Tânăra a fost reținută și apoi arestată preventiv pentru 30 de zile pentru ultraj, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Sursa: Mediafax

×