x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Scandal pe Aeroportul Otopeni, după ce pasagerii Blue Air au fost informați că nu pot zbura

Scandal pe Aeroportul Otopeni, după ce pasagerii Blue Air au fost informați că nu pot zbura

06 Sep 2022   •   17:26
Scandal pe Aeroportul Otopeni, după ce pasagerii Blue Air au fost informați că nu pot zbura

Este scandal marți pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” după ce pasagerii care ar fi trebuit să decoleze au fost informați că nu mai pot zbura spre destinațiile dorite din cauză că Blue Air sistează toate zborurile programate pentru plecare de pe aeroporturile din România.

Pasagerii care ar fi trebuit să decoleze marți de pe Aeroportul Otopeni au fost informați că Blue Air sistează toate zborurile programate pentru plecare de pe aeroporturile din România, după ce conturile le-au fost blocate.

Personalul aeronavelor, respectiv piloții și însoțitorii de zbor ai companiei, a fost trimis acasă, pentru că nu vor avea zbor de pe aeroporturile din România până în 12 septembrie.

Din cauza situației create, pasagerii protestează în Aeroportul Otopeni.

Pentru ziua de marți, de pe aeroportul Otopeni au fost anulate 14 din cele 15 zboruri operate de Blue Air, unul singur plecând spre Iași.

Blue Air anunță că din cauza unei situații „neprevăzute”, constând în poprirea tuturor conturilor de către Ministerul Mediului, compania se află în imposibilitatea achitării costurilor curente, necesare pentru operarea zborurilor zilnice, motiv pentru care se vede obligată să sisteze toate zborurile programate pentru plecare de pe aeroporturile din România, până luni, 12 septembrie 2022.

Potrivit sursei citate, toate zborurile planificate din afară României către orice aeroport din România, marți, vor fi operate conform orarului publicat.

 

(sursa: Mediafax)

×