x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator VIDEO Scandal pe platoul TV. Senatorul Mihai Gotiu a fost batut de Mirel Palada in studio

VIDEO Scandal pe platoul TV. Senatorul Mihai Gotiu a fost batut de Mirel Palada in studio

14 Sep 2017   •   07:47
VIDEO Scandal pe platoul TV. Senatorul Mihai Gotiu a fost batut de Mirel Palada in studio

Senatorul USR Mihai Goțiu susține că a fost bătut cu pumnii și picioarele în pauza publicitară a unei emisiuni la o televiziune de știri. Agresorul ar fi sociologul Mirel Palada, fost consilier al lui Victor Ponta.

"M-a lovit în pauza unei emisiuni de la B1. În prima parte a emisiuni, domnul Palada a intrat de mai multe ori peste mine și i-am spus că este un comportament nesimțit care m-a făcut să intru în politică. Moderatoarea mi-a atras atenția la limbaj, am spus că îmi susțin afirmația, pentru că asta e definiția de dicționar a unui om lipsit de bun simț când nu te lasă să spui ce ai de spus. Apoi, în pauză, m-a amenințat să nu mai spun că e nesimțit, că îmi arată el după emisiune. Și am spus că dacă va continua să mă întrerupă, să nu mă lase să vorbesc, am zis: da, ăsta e comportament nesimțit. A venit pauza (...) și a venit și pumnul în gură. În acel moment au intervenit cei care erau în platou la B1 și l-au oprit", a declarat Goțiu la Antena 3.

Palada pare să fi fost provocat în direct de Goțiu, care l-a făcut de mai multe ori ”nesimțit”, pentru faptul că îl întrerupea.

"Din pacate pe pauza publicitara s-a intamplat un eveniment extrem de neplacut, domnul Mirel Palada l-a agresat fizic pe domnul Mihai Gotiu. Ne pare foarte rau pentru acest eveniment, din pacate au trebuit sa paraseasca amandoi platoul", a anuntat Nadia Ciurlin.

Palada - Gotiu b1

Senatorul USR a precizat ca joi va depune o plangere penala.

"Maine dimineata ma duc la politie. Vreau sa ma linistesc in acest moment. Maine va fi o zi lunga. Probabil, din cate am inteles, cei de la B1 vor prezenta imaginile maine", a mai spus Gotiu.

Mirel Palada a fost consilier al premierului Victor Ponta pe probleme de strategii guvernamentale si apoi a fost numit purtator de cuvant al Guvernului condus de Victor Ponta.

×
Subiecte în articol: mihai gotiu mirel palada