x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Scandal pentru spatii comerciale - Revolutionari agitati imbranciti de gardieni

Scandal pentru spatii comerciale - Revolutionari agitati imbranciti de gardieni

de Monica C. Andrei    |    21 Oct 2005   •   00:00

Scandal la sedinta Consiliului General al municipiului Bucuresti. Cativa revolutionari prezenti la sedinta s-au imbrancit cu gardienii, nemultumiti de faptul ca nu vor mai putea primi spatii comerciale decat in baza noului certificat de revolutionar.

Spiritele s-au incins in momentul in care consilierii generali au ajuns la proiectul care ii obliga pe revolutionari sa prezinte in dosarul de solicitare a unui spatiu comercial si noul certificat care sa ateste ca au luptat cu adevarat in Revolutia din 1989. "De trei ani, fac cereri dupa cereri pentru a primi un spatiu. Am facut si greva foamei, dar nu ne-au dat nici o atentie. Acum ne pun sa ne schimbam certificatele. Eu sunt vaduva, sotul meu a murit la Revolutie, ce dovada trebuie sa mai aduc", se plangea Ioana Botos.

Dupa cateva minute bune de tipete si urlete, sedinta a fost suspendata. "S-a modificat legea, iar aceste spatii vor fi date numai in baza noului certificat de revolutionar", a spus Razvan Murgeanu, viceprimarul general al Capitalei. Intr-un final, protestatarii s-au calmat, iar proiectul de hotarare a fost aprobat, revolutionarii retragandu-se din sala de consiliu. (Monica C. Andrei)

×
Subiecte în articol: observator