x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Scandalagiii scapa basma curata

Scandalagiii scapa basma curata

11 Mar 2004   •   00:00

"Cei doi scandalagii de la care a plecat conflictul dintre politie si Speed Taxi nu vor primi nici macar o amenda.

In schimb, taximetristii care au blocat sambata transporterul Sectiei 14 se pot alege cu dosare penale", au precizat surse judiciare. Ancheta a descoperit elemente noi din timpul conflictului. Cel care a cerut sprijinul taximetristilor a fost unul dintre cei doi care i-au injurat pe politisti. Au aparut patru taxiuri care au blocat masina politiei.

Unul dintre scandalagii a fost urcat in transporter, moment in care la fata locului au ajuns alte 17 taxiuri. Angajatii Speed Taxi au lovit masina politiei, incercand sa-l scoata din interior pe colegul lor.

Interventia fortelor speciale a dus la deblocarea transporterului pentru doar un minut, deoarece, cand duba a incercat sa plece, din sens opus a aparut un alt taxi care a blocat drumul. Soferul a coborat si s-a amestecat in multime.

Pentru faptele lor, taximetristii se pot alege cu dosare penale si risca o pedeapsa cu inchisoarea cuprinsa intre 2 luni si 3 ani. In legatura cu adolescentul batut in timpul altercatiei, sursele citate ne-au declarat ca nici pana la aceasta ora rudele victimei nu au sesizat Parchetul. Ancheta continua.
( ION ALEXANDRU )

×
Subiecte în articol: observator