x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şcoala Americană plăteşte elevii deştepţi

Şcoala Americană plăteşte elevii deştepţi

de Diana Scarlat    |    04 Mar 2010   •   00:00

Şcoala Americană Internaţională din Bucureşti oferă trei burse integrale elevilor supradotaţi, dar cu posibilităţi materiale reduse.

Elevii care vor intra în clasa a IX-a în anul şcolar 2010-2011 au şansa la studii de nivel internaţional şi vor obţine la sfârşitul celor patru ani o diplomă de Bacalaureat Internaţional, toate cheltuielile fiind suportate de Şcoala Americană. Cei care reuşesc să obţină această diplomă au şanse foarte mari de a fi acceptaţi apoi cu bursă totală sau parţială de cele mai apreciate universităţi din lume.

Pentru a deveni beneficiarii acestor burse, elevii trebuie să demonstreze că au abilităţi excepţionale, că au nevoie de susţinere financiară şi că s-au implicat în viaţa comunităţii prin diverse activităţi. Trebuie să facă dovada unui comportament etic şi să fie cunoscători de limbă engleză. Elevii vor fi selectaţi în urma completării unui formular, apoi vor scrie un eseu în limba engleză şi vor participa la un interviu, susţinând şi un test la matematică.

Testele scrise vor avea o durată de două ore, iar interviul, de 40 de minute. Elevii interesaţi de aceste burse sunt invitaţi împreună cu părinţii, la 16 martie, pentru a afla mai multe informaţii.

×
Subiecte în articol: externe