x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Scrisoarea trimisă de mama Raisei polițistului care le-a accidentat mortal fata

Scrisoarea trimisă de mama Raisei polițistului care le-a accidentat mortal fata

23 Feb 2022   •   16:50
Scrisoarea trimisă de mama Raisei polițistului care le-a accidentat mortal fata
Sursa foto: Captura Antena 3

Avocatul Adrian Cuculis a făcut publică, cu acordul rudelor Raisei, scrisoarea trimisă de mama Raisei polițistului care le-a accidentat mortal fata

Liliana Barbu, mama Raisei, fata accidentată pe o trecere de pietoni din Capitală, i-a scris din nou polițistului care a provocat accidentul.

Scrisoarea vine ca raspuns la gestul politistului de a refuza proba cu poligraful dar si ca raspuns la scrisoarea lui de acum o luna unde ii intreba pe cei din familia  Barbu, ce poate sa faca pentru ei.Familia Raisei a obținut din partea procurorului de caz de la parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 încuviințarea probei cu poligraful, proba cu detectorul de minciuni prin care să scoată la lumină dacă polițistul Popescu a mințit sau nu în declarația lui de inculpat.

 

Un accident teribil a avut loc pe bulevardul Laminorului din sectorul 1 al Capitalei, pe data de 13 ianuarie, când o mașină de poliție a lovit două fete pe trecerea de pietoni.

În urma impactului, Raisa, 11 ani, a murit, iar Maria, tot 11 ani, a fost rănită, a fost operată și apoi externată. Polițistul care a comis accidentul are 30 de ani și este cercetat sub control judiciar pentru ucidere din culpă. Potrivit poliției, agentul „nu a acordat prioritate de trecere pietonilor”, nu era în misiune în momentul producerii accidentului și circula cu viteză.
 

×