x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şef al ISCIR Argeş, reţinut alături de un inspector, pentru fapte de corupţie

Şef al ISCIR Argeş, reţinut alături de un inspector, pentru fapte de corupţie

de Mediafax    |    16 Mai 2012   •   08:11

Inspectorul sef al Inspectiei Teritoriale ISCIR Arges si Valcea, Valeriu Tudor, care este si candidat al PDL la primaria localitatii argesene Stefanesti, a fost retinut alaturi de un inspector de la unitatea centrala din Bucuresti a ISCIR, cei doi fiind acuzati de luare si dare de mita.

Potrivit anchetatorilor, Valeriu Tudor ar fi dat mita suma de 2.000 de lei inspectorului de la Inspectoratul de Stat pentru Controlul cazanelor, recipientelor sub presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) Bucuresti pentru ca acesta sa autorizeze o firma.

La ora transmiterii acestei stiri, cei doi salariati ai ISCIR sunt la sediul Serviciului Teritorial Pitesti al Directiei Nationale Anticoruptie, unde sunt audiati de catre procurori, urmand ca in cursul zilei de miercuri sa fie dusi la Tribunalul Arges cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile, sub acuzatiile de dare si luare de mita.

Valeriu Tudor este candidat al Partidului Democrat Liberal pentru functia de primar al orasului argesean Stefanesti la alegerile din 10 iunie, fiind presedinte al organizatiei democrat-liberalilor din aceasta localitate.

In judetul Arges, democrat-liberalii candideaza sub sigla "Aliantei pentru Arges si Muscel".

×