x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şeful Biroului de Investigaţii Criminale Urziceni, arestat în cazul grupării de cămătari “Drabi”

Şeful Biroului de Investigaţii Criminale Urziceni, arestat în cazul grupării de cămătari “Drabi”

de Mara Raducanu    |    01 Noi 2011   •   13:02

Comisarul Constantin Greu, seful Biroului de Investigatii Criminale Urziceni si fostul sef al Politiei municipiului, a fost arestat de Curtea de Apel Bucuresti, alaturi de alti sapte membri ai gruparii de camatari “Drabi'.

Lupul paznic la oi

Constantin Greu a fost retinut in timpul descinderilor anchetatorilor de luni, in casele a 14 interlopi.Potrivit anchetatorilor,Constantin Greu incadra faptele interlopilor la infractiuni unde erau necesare plangeri prealabile ale victimelor, care insa refuzau sa mearga la Politie de frica membrilor gruparii de camatari sau dadea solutii de neurmarire penala.

Tehnici de teroare pentru victime!

Camatarii violenti care dadeau imprumuturi sI cereau inapoi chiar sI de zece ori banii. Pentru a-si convinge victimele sa plateasca se foloseau de adevarate tehnici de teroare. Comisarul Constantin Greu a demisionat din functia de sef al Politiei municipiului Urziceni in 2009, la o luna dupa ce doua clanuri de romi din oras s-au luat la bataie chiar in fata Politiei..

×