x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Semn divin: Ce i s-a întâmplat unui bărbat care a făcut scufundări în recifuri de corali

Semn divin: Ce i s-a întâmplat unui bărbat care a făcut scufundări în recifuri de corali

21 Iul 2013   •   16:48
Semn divin: Ce i s-a întâmplat unui bărbat care a făcut scufundări în recifuri de corali
Proaspăt căsătorit, Eirjan Evans, un britanic de 29 de ani, din Walles, a plecat în luna de miere cu soţia lui, Bethan, în Australia.

Dacă Eirjian se obişnuise cu statutul de bărbat căsătorit, nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu “însemnul” - verigheta de argint care “nu prea îi stătea” pe deget. Bărbatul se trezea deseori jucându-se cu verigheta, scoţând-o şi punând-o înapoi pe deget. Pentru el, devenise un tic, mai ales că nu purtase până atunci niciun inel.

Într-o zi, a înotat şi a făcut scufundări scufundări cu scafandrii unei companii specializate, într-un recif de corali. După ce a ieşit din apă, Eirjan a constatat cu stupoare că nu mai avea verigheta pe deget. “Am ieşit din mare şi am constatat că verigheta dispăruse. Eram tare supărat şi credeam că am pierdut-o pentru totdeauna. Când am ajuns în barcă, le-am spus scafandrilor care ne însoţiseră că mi-am pierdut verigheta şi doi dintre ei s-au oferit să o caute. Dar nu au găsit-o. Totuşi, mi-au spus să le las datele de contact pentru ca, în cazul în care o vor găsi, să mi-o înapoieze”, a povestit Eirjan, scrie Daily Mail.

După câteva zile după ce plecase înapoi, în Marea Britanie, bărbatul a avut o mare surpriză când a citit un e-mail. “Am fost pur şi simplu uluit când am primit un e-mail din partea companiei de scufundări Ocean Free, prin care eram informat că cineva îmi găsise verigheta. Nu-mi venea să cred. Călătoria în Australia a fost călătoria vieţii mele. Când mă întorsesem fără verighetă, eram foarte trist, dar când am primit-o înapoi a fost cea mai mare surpriză pe care am avut-o vreodată”, a mai povestit bărbatul.

Veigheta fusese găsită de un client al companiei de scufundări. Zăcea pe fundul apei. “Este uluitor cum a supravieţuit acest inel de căsătorie, mai ales că peştii din regiune sunt atraşi de obiecte strălucitoare pe care le confundă adesea cu hrana”, a spus la rândul său unul dintre patronii companie Ocean Free, Taryn Agiun. “Este un semn divin pentru căsătoria lor. Cred că înseamnă că vor rămăne împreună pentru totdeauna”, a adăugat el.  (S.S.)


×
Subiecte în articol: semn divin scufundări