x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Diana Șoșoacă, la Spitalul Matei Balș: Cât timp au ars oamenii ăia acolo, de au murit carbonizaţi? 

Diana Șoșoacă, la Spitalul Matei Balș: Cât timp au ars oamenii ăia acolo, de au murit carbonizaţi? 

de Alice Petrerscu    |    29 Ian 2021   •   12:24
Diana Șoșoacă, la Spitalul Matei Balș: Cât timp au ars oamenii ăia acolo, de au murit carbonizaţi? 
Sursa foto: Captura Antena 3

Scandal de proporții la Institutului Clinic Matei Balș, din Capitală. Senatoarea AUR,  Diana Șoșoacă a vrut să intre în interiorul unității spitalicești, însă a fost oprită de jandarmi, care i-au interzis accesul în zona incendiată.

 

"Vreau să mă duc înăuntru la Matei Balș să văd ce se întâmplă. Aici trebuie să vină absolut toți parlamentarii să ia atitudine", a spus aceasta.

 

”Este obligatoriu să existe cel puțin o demisie. Și demisia principala este a domnului Raed Arafat. Este deja al treilea eveniment care se petrece și Dansul nu cade niciodată. Dacă mai pun și Colectiv înseamnă că avem patru. Dacă mai pun și Lacul Siutghiol avem cinci. Dacă mai pun și Munții Apuseni avem șase”, a mai declarat senatoarea AUR.

 

Eu în acest moment îi cer pe cale oficială demisia lui Raed Arafat. Trebuie numiți alți oameni pentru că toți cei care au fost până acum nu au fost în stare să rezolve problemele sistemului medical din România. Sunt atâția profesioniști care pot deține aceste funcții, oameni care profesează”, a spus Șoșoacă.

Situația în acest moment este foarte gravă. Avem 5 morți. Trei sunt carbonizati și cu arsuri interne. Cum au ajuns să fie carbonizați? Ce se întâmplă cu oxigenul în exces din acele saloane? Avem spitale care s-au transformat în crematorii. Avem un Guvern care nu face absolut nimic. S-au preocupat de masca lui Şoşoacă şi de dosarul meu medical. Pentru ce n-au luat atitudine? Avem un profesor, dr. Streinu Cercel care este mai preocupat de titulatura sa. E obligaţia mea de senator şi de preşedinte al Comisiei de Abuzuri.”, a conchis Diana Şoşoacă la Antena 3.

„Să sperăm că a fost doar un accident şi nu a fost ceva de genul: a trebuit să moară oameni pentru a cădea un guvern. Asta este intuiţia mea”, a declarat senatoarea Diana Şoşoacă.

 

În această dimineață, a avut loc un incendiu puternic la Institutul ”Matei Balș” din Capitală, în urma căruia 5 persoane și-au pierdut viața, iar peste 100 de pacienți au fost transferați către alte unități spitalicești.

Până în acest  moment nu se cunosc cauzele incendiului, însă din primele informații, acesta s-ar fi produs fie de la folosirea unui reșou, fie a unei aeroterme. Se mai vehiculează și varianta că tragedia ar fi fost provocată de un pacient care a fumat în incinta spitalului.

×
Subiecte în articol: diana sosoaca matei bals