x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Senatorul UDMR Tanczos Barna a rămas fără permis, după ce nu a acordat prioritate Poliției

Senatorul UDMR Tanczos Barna a rămas fără permis, după ce nu a acordat prioritate Poliției

27 Mar 2020   •   22:40
Senatorul UDMR Tanczos Barna a rămas fără permis, după ce nu a acordat prioritate Poliției

Senatorul UDMR de Harghita, Tanczos Barna, a fost amendat, vineri, și i s-a suspendat dreptul de a conduce pe 30 de zile pentru că nu a acordat prioritate unor autospeciale ale Poliției și ale ISU care circulau cu semnale acustice și luminoase în funcțiune.

Reprezentanții IPJ Harghita au declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că, din cauza unui șofer care nu a acordat prioritate, a fost evitat în ultima clipă un accident într-un sens giratoriu din Miercurea Ciuc.

„Un conducător auto a fost amendat, vineri, cu suma de 580 de lei și i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru 30 de zile pentru neacordare de prioritate. Acesta a intrat într-un sens giratoriu din Miercurea Ciuc fără să acorde prioritate unor autospeciale ale Poliției și ale ISU care se aflau în misiune și circulau cu semnale acustice și luminoase în funcțiune. A fost evitat în ultima clipă un accident”, au spus polițiștii harghiteni.

Surse judiciare au declarat la rândul lor, corespondentului MEDIAFAX, că șoferul sancționat este senatorul UDMR de Harghita, Tanczos Barna.

(sursa: Mediafax)

×