x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Senzaţii tari! S-a redeschis Terra Park, singurul parc tematic din ţară

Senzaţii tari! S-a redeschis Terra Park, singurul parc tematic din ţară

de Diana Scarlat    |    07 Apr 2012   •   21:00
Senzaţii tari! S-a redeschis Terra Park, singurul parc tematic din ţară

Cel mai nou parc de distractii, construit in Bucuresti anul trecut si inaugurat in octombrie, Terra Park, si-a redeschis oficial portile, aducand ca noutati experiente 3G si echipamente moderne, 30 de ride-uri de ultima generatie, proiectate si fabricate special pentru Terra Park (17 de exterior si 13 de interior).

Vremea a tinut cu cei hotarati sa se distreze, care s-au bucurat la Terra Park de toate atractiile, de la cele pentru copiii cu varste incepand de la trei ani, pana la cele destinate intregii familii, incluzandu-le, bineinteles, pe cele special create pentru amatorii de senzatii tari.

Marea atractie a zilei a fost toboganul cu apa North Pole 1, care si-a primit oaspetii pentru prima oara, urmand ca roller-coaster-ul Trans-Siberian Express sa functioneze pana la sfarsitul saptamanii viitoare, conform declaratiilor oficialilor parcului. De la toboganul cu apa North Pole 1 nu iese nimeni neudat, dar merita 'sacrificiul'.

In acest sezon, familiile vor avea la dispozitie cele mai indragite atractii din marile parcuri de distractii din lume. Bumber Cars, Panoramic Wheels si multe altele ii asteapta pe parintii care vor sa petreaca, impreuna cu copiii lor, momente de neuitat la Terra Park. Special pentru cei mici, cu varste incepand de la numai trei ani, parcul ofera o gama larga de atractii, dar nu numai pentru ei, ci si pentru cei mari.

Piesa de rezistenta a parcului tematic este un 'bungee jumping invers', de jos in sus: cei care sunt in cautare de adrenalina pot incerca experienta Z Force Tower, turnul inalt de 53 de metri care iti creeaza impresia unei lansari pe orbita. O alta atractie este experienta Disco, unde curajosii pot trai senzatia unui farfurii zburatoare. Kamikaze este special conceput pentru cei care vor sa afle ce simt pilotii atunci cand executa zboruri acrobatice.

Toate acestea sunt posibile datorita unei investitii private de 25 milioane de euro, facute de fabrica de diamante industriale Rami Dacia, a carei conducere a decis anul trecut sa mute productia in afara orasului si sa foloseasca terenul fostei fabrici pentru a construi parcul de distractii ca destinatie turistica. Investitorii spera sa aduca in Bucuresti, in urmatorii ani, la fel de multi turisti ca si celelalte mari parcuri de distractii ale Lumii, iar proiectul include si o baza hoteliera, spatii de agrement si multe alte oferte atractive.

×