x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şerban Huidu, cercetat pentru ucidere din culpă. Parchet: Nu se pune problema reţinerii

Şerban Huidu, cercetat pentru ucidere din culpă. Parchet: Nu se pune problema reţinerii

17 Oct 2011   •   06:48
Şerban Huidu, cercetat pentru ucidere din culpă. Parchet: Nu se pune problema reţinerii

Prim-procurorul Carmina Reit de la Parchetul Judecatoriei Brasov a declarat, in urma cu putin timp, ca dosarul se afla la Politie si va fi tratat potrivit gravitatii faptei si va fi cercetat la fel ca orice alt dosar. Audierile se vor face imediat ce starea de sanatate ii va permite acest lucru.

Se vor face verificari pentru ca s-au facut speculatii in legatura cu starea de sanatate a lui Huidu, daca avea sau nu voie sa conduca autovehicule. Vor fi verificate toate actele medicale ale lui Huidu, precum si modalitatea in care au fost eliberate actele.

Carmina Reit a mai spus ca nu exista niciun fel de element de infractiune intentionata in cazul lui Serban Huidu, astfel ca nu se pune problema, deocamdata, sa fie luata o masura privativa sau neprivativa de libertate.

Intrebata daca la acest moment Serban Huidu este audiat la Spitalul Judetean Brasov, unde este internat in continuare, Reit a spus ca niciun procuror nu se afla la unitatea medicala pentru a-l audia pe Huidu, subliniind ca dosarul este in cercetari la Politie.

Prim-procurorul Carmina Reit a mai spus ca daca se constata necesara audierea lui Huidu la Parchet va fi emisa o citatie pentru a se prezenta, insa a reafirmat ca dosarul este in instrumentarea Politiei, iar in prezent procurorul doar supravegheaza.

Reit a mai afirmat ca Serban Huidu este cercetat pentru ucidere din culpa si risca o pedeapsa cuprinsa intre un an si opt ani de inchisoare.

×