x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şerban Huidu confirmă pe blog retragerea din viaţa publică

Şerban Huidu confirmă pe blog retragerea din viaţa publică

24 Oct 2011   •   13:56
Şerban Huidu confirmă pe blog retragerea din viaţa publică

Intr-o postare pe blog-ul personal, Serban Huidu confirma retragerea din viata publica dupa “dezastrul sufletesc pe care l-am produs lor (n.n. - victimelor accidentului de la Timisul de Sus), mie si familiei mele'.

“Am trait in ultimul an incercari ale vietii pe care nu le doresc nimanui. Ma doare sufletul… Am creat in ultimii ani un fenomen numit Cronica Carcotasilor de care sunt mandru si care trebuie sa continue fara mine in rolul de prezentator! Vreau sa imi asigur insa colegii ca ii voi ajuta cu tot ce am invatat in acesti 17 ani!

Nu voi mai aparea in prim plan la Cronica si asta din respect pentru victimele cumplitului accident. Nu am sustinut niciodata ca sunt fara pata, dar reactia unor colegi de presa m-a lasat fara grai. Va rog sa intelegeti ca Serban Huidu nu se agata de statutul de persoana publica si ca niciodata nu a facut acest lucru.

Pe scurt, as vrea sa nu confundati omul Huidu cu emisiunea in sine, care este exprimarea unei idei de mai bine si care a fost tot timpul confundata cu o emisiune de umor! Este o emisiune de opinie care se foloseste de umor! Atat! Pentru asta cronica trebuie sa continue!

Vreau sa le multumesc fanilor si prietenilor care au ramas langa mine in aceste cumplite momente si sa asigur rudele victimelor de adanca mea compasiune. Nu sunt cuvinte care sa descrie dezastrul sufletesc pe care l-am produs lor, mie si familiei mele! Va rog sa ma iertati!

×