x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sergio Spaccavento: în advertising, umorul vinde mai bine decât sexul

Sergio Spaccavento: în advertising, umorul vinde mai bine decât sexul

de Diana Scarlat    |    02 Aug 2017   •   18:41
Sergio Spaccavento: în advertising, umorul vinde mai bine decât sexul

Pasionații de publicitate, comunicare sau alte industrii conexe advertisingului au ocazia de a-l întâlni la IMWorld 2017 pe celebrul speaker Italian Sergio Spaccavento. Acesta care vine în România, la Internet & Mobile - IMWorld 2017, pentru a susține conferința cu titlul „Sexul vinde, dar umorul o face mai bine”. Sergio Spaccavento este un director de creație multitalentat, copywriter, scenarist de cinema, TV & radio și un maestru al advertisingului revoluționar, care se folosește atât de canalele digitale, cât și de cele tradiționale. Cea de-a șasea ediție IMWorld se va desfășura în perioada 4-5 octombrie, la București. 

 

Această ediție Internet & Mobile World va aduce la Romexpo peste 140 de speakeri care vor urca pe șase scene ale evenimentului: Main Stage, SMBs & Enterprise Solutions, Developers, Digital & E-Commerce, Marketing & Innovation și Security Stage. Acestora le corespund patru zone expoziționale, cu peste 130 de companii care vor prezenta 2.300 de soluții IT și digitale.

 

Alături de Sergio Spaccavento, printre primii keynote speakeri care au confirmat deja prezența la IMWorld 2017 sunt și trei femei care au cariere strălucite în domeniul lor de activitate: Ghislaine Boddington (conferențiar în Digital Immersion la Universitatea Greenwich, Londra și Creative Director & Studio Expert la BBC), Cécile Cremer, cel mai tânăr specialist în trend & Innovation care participat vreodată la prestigioasa Trendslator Trend Network și faimoasa Nicoletta Iacobacci, Keynote Speaker, Future Media Strategist & Expert in Transformative Technologist, Ethics HyperLeader la Hyperloop Transportation Technologies, cu peste 25 de ani de experiență în new media, jurnalism și broadcasting digital, membru al Academiei Internaționale a Televiziunilor de Artă și Știință și curator a cinci ediții TEDx Transmedia și a nouă ediții European Broadcasting Union Summits, dar și un guru al Premiilor BAFTA. Sesiunea Nicolettei Iacobacci de pe Main Stage IMWorld 2017 va avea ca subiect tehnologiile exponențiale și impactul pozitiv/negativ pe care-l au în societate. Un alt subiect dezbătut la București va fi VR-AR-MR, adică Realitate Virtuală, Realitate Augumentată și Realitate Mixtă. 

 

Pe scena Developers a IMWorld 2017, al cărei program cuprinde o zi dedicată testărilor software, iar o zi pentru Java, au confirmat deja prezența trei keynote speakers: Dan Haywood, Alex Soto și Alparslan Avci. La IMWorld 2017 sunt așteptați peste 8.500 de vizitatori, dintre care 3.000 de nivel CxO. Biletele se pot cumpăra de pe www.imworld.ro, în secțiunea Early registration, până pe 22 august.

×
Subiecte în articol: Sergio Spaccavento