x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sfârşitul tragic al unui tânăr care urma să se căsătorească. A căzut de la etajul 5 după petrecerea burlacilor

Sfârşitul tragic al unui tânăr care urma să se căsătorească. A căzut de la etajul 5 după petrecerea burlacilor

16 Mai 2016   •   16:23
Sfârşitul tragic al unui tânăr care urma să se căsătorească. A căzut de la etajul 5 după petrecerea burlacilor

Un bărbat de 34 de ani a murit după ce a căzut de la etajul 5 al hotelului în care şi-a organizat petrecerea burlacilor.

Nefericitul eveniment a avut loc în Gijon, Spania, la hotelul Begoña, unde victima a petrecut alături de fratele său şi câţiva prieteni. Fernando Villayandre Perez avea 34 de ani, era manager la o firmă de asigurări medicale şi urma să se căsătorească în luna iunie.

Potrivit abc.es, rudele şi prietenii nu găsesc nicio explicaţie pentru ce s-a întâmplat. Varianta suicidului este exclusă, la fel şi cea a unei crime. Viitorul mire era foarte fericit, se bucurase de petrecere şi cu puţin timp înaintea tragicului eveniment a postat pe Facebook câteva fotografii de la masa organizată în cinstea lui.

Poliţia încearcă să determine dacă a căzut accidental de la fereastră. Prietenii care l-au însoţit la Gijon au povestit că bărbatul era mulţumit de cum decurgeau lucrurile, îşi schimbase locul de muncă şi aştepta să se căsătorească.

Înainte de a fi sedat, fratele victimei a povestit că Fernando a avut mai multe episoade de somnambulism, iar aceasta este una din ipotezele pe care oamenii legii vor să o cerceteze.

×