x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Şi-a ucis copilul, de dragul iubitului. Ştefan (4 ani) a fost îmbătat şi apoi sufocat cu perna

Şi-a ucis copilul, de dragul iubitului. Ştefan (4 ani) a fost îmbătat şi apoi sufocat cu perna

de Adriana Oprea-Popescu    |    15 Mai 2012   •   13:15
Şi-a ucis copilul, de dragul iubitului. Ştefan (4 ani) a fost îmbătat şi apoi sufocat cu perna

Pe 27 aprilie a.c., in Sibiu, o femeie a descoperit, intamplator, pe un teren viran situat intre sosea si calea ferata din oras, cadavrul unui baietel in varsta de aproximativ 4-5 ani.
Era acoperit pana la gat cu un sac negru de gunoi. S-a stabilit ca moartea survenise in urma cu o saptamana, insa, la autopsie, legistii nu au constatat urme evidente de moarte violenta. Doar, in sange, o cantitate mare de alcool. Inainte de a-l ucide, cineva ii daduse copilului sa bea. Mult. Cine?

In baza de date a copiilor disparuti nu figura niciunul cu varsta si semnalmentele baietelului gasit langa calea ferata. Iar gradul avansat de descompunere a cadavrului facea imposibila identificarea lui. Politistii au apelat la un artist criminalist care a reconstituit chipul copilului (foto).

Utilizand si acest portret, in urma activitatilor informativ-operative desfasurate de politistii Serviciului Investigatii Criminale Sibiu si de cei de la Politia de Proximitate, a fost stabilita identitatea copilului. Se numea Stefan M. si avea 4 ani. A fost identificata, de asemenea, si mama lui: S. Madalina Simona. Femeia de 25 de ani locuia, fara forme legale, in Sibiu, in apropiere de zona in care fusese abandonat cadavrul.

In urma cercetarilor efectuate de politisti s-a stabilit faptul ca mama este cea care l-a ucis pe Stefan, sufocandu-l cu o perna. Mobilul? El era o piedica in noua ei relatie de amor. Femeia mai avea un copil, de 3 ani. Acesta, din fericire, fusese abandonat de femeie la barbatul cu care-l facuse.
Retinuta de politisti, mama criminala va fi prezentata Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventiva. Cercetarile au fost preluate de Parchetul de pe langa Tribunalul Sibiu.

×