x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui George Alexandru, depus la Nottara; Soţia actorului: A fost un suflet minunat

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui George Alexandru, depus la Nottara; Soţia actorului: A fost un suflet minunat

04 Ian 2016   •   12:00
Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui George Alexandru, depus la Nottara; Soţia actorului: A fost un suflet minunat
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Sicriul cu trupul neînsufleţit al actorului George Alexandru a fost depus luni, pentru câteva ore, în foaierul Teatrului Nottara, pentru ca cei care l-au iubit şi apreciat să-i aducă un ultim omagiu.

La căpătâiul actorului au venit pentru a-şi lua rămas bun actorii Alexandru Repan, Cristian Şofron, Ada Navrot, Corina Dragomir, Laura Anghel, Dani Popescu, dar şi Ivan Patzaichin.

Soţia actorului, Manuela Alexandru, a creionat portretul omului George Alexandru. "A fost minunat. Un suflet minunat, un soţ extraordinar de iubitor, un prieten iubitor, o veselie de om, sensibil", a spus Manuela Alexandru.

Ea a ţinut să dezmintă informaţia potrivit căreia moartea lui George Alexandru ar fi fost suspectă, iar familia doreşte o anchetă.

"Singura declaraţie pe care vreau să o dau este referitoare la ştirea apărută pe un anumit post de televiziune cum că a fost o moarte suspectă şi cum că familia ar dori o anchetă. Complet neadevărat. Vreau să spun în mod oficial: am fost tot timpul în spital, lângă soţul meu, doctorii au dat dovadă de un devotament incredibil, de un profesionalism desăvârşit, este un eveniment tragic, ca orice plecare a oricăruia dintre noi, nu e nimic senzaţional, iar ştirile false în astfel de momente arată neprofesionalismul celor care le fabrică. Mulţumiri personalului din spitalul Fundeni", a afirmat soţia actorului.

La rândul său, managerul Teatrului Nottara, Marinela Ţepuş, a declarat că prin decesul lui George Alexandru în teatru a rămas un gol pe care nu-l va acoperi nimeni.

"A plecat dintre noi unul dintre cei mai inteligenţi, cei mai lucizi, cei mai caustici actori pe care i-a avut Nottara. A plecat dintre noi unul dintre oamenii sinceri şi unul dintre actorii extrem de talentaţi ai acestui teatru. Vreau să spun că a rămas un gol pe care nu-l va acoperi nimeni. A plecat odată cu teatrul. Noi plecăm în exil şi el a plecat la ceruri. Poate că de acolo ne va ajuta mai mult decât poate cineva să ne ajute acum, aici", a afirmat Marinela Ţepuş.

În holul Teatrului Nottara, pe un ecran sunt proiectate imagini din spectacolele care l-au avut ca protagonist pe marele actor.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al actorului George Alexandru va rămâne în foaierul Teatrului Nottara până la ora 14,00, urmând ca la ora 14,30 să fie înmormântat în cimitirul Ghencea 3 Militar.

Actorul George Alexandru a încetat din viaţă în noaptea de vineri spre sâmbătă la Spitalul Fundeni.

×
Subiecte în articol: George Alexandru nottara