x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Silviu Bian: Mă angajez să nu influenţez în niciun fel ancheta dacă sunt lăsat liber

Silviu Bian: Mă angajez să nu influenţez în niciun fel ancheta dacă sunt lăsat liber

20 Oct 2011   •   09:38
Silviu Bian: Mă angajez să nu influenţez în niciun fel ancheta dacă sunt lăsat liber

Fostul sef al ANOFM Silviu Bian le-a cerut astazi judecatorilor Curtii de Apel Bucuresti sa dispuna cercetarea lui in stare de libertate. El le-a spus magistratilor ca este nevinovat si ca se angajeaza sa nu influenteze in niciun fel ancheta procurorilor DNA in cazul in care va fi lasat liber.

Curtea de Apel Bucuresti a judecat recursul fostului sef al ANOFM Silviu Bian la decizia de arestare preventiva dispusa de Tribunal in dosarul in care este acuzat ca a luat mita de la functionarii structurilor judetene ale ANOFM ca sa ii pastreze in functii.

Bian le-a spus judecatorilor ca el nu a fost functionar public, ci demnitar de stat si ca se angajeaza sa nu influenteze in niciun fel ancheta procurorilor daca instanta va permite ca el sa fie cercetat in libertate.

"Eu n-am fost functionar public, am fost demnitar de stat. Eu ma angajez sa nu influentez in vreun fel ancheta. Nu o sa iau legatura cu absolut nimeni care are legatura cu acest dosar si voi respecta intru totul indicatiile instantei", le-a spus Bian judecatorilor, potrivit Mediafax.

Instanta Curtii de Apel Bucuresti a ramas in pronuntare pe recursul facut de fostul sef al ANOFM, urmand sa decida daca va dispune cercetarea acestuia in libertate.

Silviu Bian a fost arestat preventiv in 16 octombrie, in urma unei decizii a Tribunalului Bucuresti.

Potrivit procurorilor Directie Nationale Anticoruptie, Silviu Bian a primit in calitate de presedinte al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca 22.000 euro si 19.000 lei de la functionarii structurilor judetene ale ANOFM, pentru a cofinanta posturile.

×