x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sindicaliștii pichetează congresul PPE

Sindicaliștii pichetează congresul PPE

de Redacția Jurnalul    |    07 Mar 2024   •   09:18
Sindicaliștii pichetează congresul PPE
Sursa foto: Hepta

Blocul Național Sindical desfășoară joi dimineața o acțiune de pichetare a Congresului PPE, în fața Romexpo pentru a atrage atenția liderilor politici europeni despre „practicile antisindicale din ultima perioadă ale directorului general al Companiei Naționale Poșta Română”.

„Blocul Național Sindical desfășoară în aceste momente o acțiune de pichetare a Congresului PPE, în fața Complexului Expozițional Romexpo pentru a atrage atenția liderilor politici europeni despre practicile antisindicale din ultima perioadă ale directorului general al Companiei Naționale Poșta Română. Protestul are loc ca urmare a ultimelor actiuni ale directorului general Valentin Stefan și față de atitudinea sa ostilă”, potrivit unui comunicat de presă..

Sindicaliștii afirmă că managerul Poștei Române „violează drepturi fundamentale de muncă ale salariaților”.

„Acesta încalcă drepturile fundamentale ale muncii și ale lucrătorilor! În prezent, Valentin Ștefan reprezintă o pată pe obrazul PNL. Ca organizație sindicală, nu vom tolera practici antisindicale în Poșta Română. Este nevoie de justiție socială pentru lucrătorii poștali”, transmite BNS.

Astfel de acțiuni de pichetare ale BNS vor avea loc joi și la sediul Partidului Național Liberal, precum și la sediul C.N. Poșta Română.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: pichetare congres ppe